Home Numeroscop 8.6.2021 19 10 3 3

8.6.2021 19 10 3 3

0
8.6.2021 19 10 3 3
Foto: ds_30

Contextele în care nimerești frecvent astăzi sunt cele legate de 3: entuziasm, jovialitate, prietenie, comunicare, joc, explorare, sinteză și sintetizare. Toate – pentru că ai de construit, puse în slujba capacității tale de a-ți exprima libertatea și de a o accepta pe-a celorlalți, deopotrivă.

Teme ale zilei sunt exersarea răbdării și a deținerii unui secret, precum și temperarea impulsivității printr-o abordare mai practică a lucrurilor. Ai de învățat să te realizezi prin tine însu/ă/ți. Și nu oricum, ci asumându-ți să gestionezi lucrurile de la stadiul de informație până la cel de rezultat.

Polaritate „-” astăzi: superficialitate, incapacitate de a finaliza o acțiune sau de a avea un scop, împrăștiere, tendință spre bârfă, absolutizare a distracției, naivitate, obsesie pentru control, agresivitate, judecată, încăpățânare, autosuficiență, infracționalitate, rezistență la schimbare.

Atenție la modul în care alegi să-ți manifești personalitatea! Aprecierea supraestimată ar fi de spus pe scurt, deși acesta-i un capitol lung și de analizat din multe perspective.

În rest, ai energie astăzi pentru multe dintre activități. Voința este segmentul care are nevoie de atenția ta – oricum, tu ești cel/cea ce produce voința, în sens de susținere conștientă a sănătății corpului, a principiilor și legilor interioare, a propriei moralități, a imaginii de sine, a intuiției și a capaciății de sinteză.

error: Content is protected !!