Home Numeroscop 1.2.2021 8 8 6 6

1.2.2021 8 8 6 6

0
1.2.2021 8 8 6 6
Foto: Gordon Johnson

Ar putea fi despre iubire, despre dragostea aceea de mamă care știe să își oblojească puiul și să-l ridice până la slăvi și-o palmă mai sus. Ar putea fi despre cum știi iscusit să folosești cuvinte, puterile cele nevăzute date de virtuți, pentru noi începuturi ce îți concretizează visul. Ar putea fi despre voința de a lupta pentru un rezultat, cu fapte și dovezi, și de a îndrepta totul pe calea luminii. Ar putea fi despre decizii de neschimbat, despre control asupra propriilor acțiuni.

Dar ar putea fi și…..

Un început la un alt nivel al luptei pentru putere, generată de plăceri instinctive și dorința de a-l controla pe celălalt, trădări, des și re/compunerea unor parteneriate sub semnul centripet și nesătul al celor 3 cifre feminine predominante ale zilei: 2, 6, 8, cărora astăzi ai de învățat să le pui limite. Așa că poate fi despre manipulare în sens de nedreptate, de injustiție, mai ales că ziua favorizează, pe polaritate „-”, și indecizia, lipsa încrederii în sine și în scopul propriu. Prin urmare învinge cercul de sus al lui 8, elita, la orice nivel am privi-o. Elita, servind lumina sau întunericul, care va ști să îl încalece pe 6 și să-și țină în frâu inconștiența, inocența, imaturitatea, idealismul, pasivitatea (evident că este vorba depre manifestarea pe „-”) lui 22 (vectorul 2 5 8).

Cu alte cuvinte, deși ziua anunță fel de fel de începuturi, nu te arunca crezând că ai deja puterea. Dovedește-ți-o înainte de acționa, fiindcă vorba este astăzi despre începuturi – test.