Home Despre NUMEROVIVA

Despre NUMEROVIVA

Numeroviva este universul ce gravitează în jurul calității numerelor. Este ca o privire în oglindă (o perspectivă), dar și o călătorie dincolo de ea. E despre om și partea lui nevăzută, despre ce nu știm că…știm sau că nu știm.

Dacă ai ajuns aici este pentru că îți pui întrebări.

Despre cine ești, care-i menirea ta, de ce trăiești acum și nu în altă perioadă istorică, ce ai de făcut pentru ca viața să-ți fie mai bună, cum ar trebui să alegi pentru a avea bunăstare mentală, fizică și emoțională.

Despre toate poți afla răspunsuri prin numerologie, un instrument, complex și util, care, dacă este tratat cu seriozitate, te învață să gândești strategic pentru propria-ți viață, arătându-ți, prin analiza datei nașterii (pe care, în funcție de complexitatea analizei și de răspunsurile pe care le căutăm, o putem corobora cu multe alte straturi: numele, numărul casei, locul nașterii, adresele locurilor în care își desfășoară activitatea, grupa sangvină, etc), potențialitatea manifestării tale, cu calități și vulnerabilități, în al cărei centru se găsește însăși alegerea, liberul arbitru, așa cum o mai numim.

Un liber arbitru deloc liber, fiindcă în jocul numit viață, miza este să înțelegem paradigma jocului în joc și a legilor fiecăruia dintre acestea. Iar numerologia te-nvață, între altele, cum să schimbi jocul, ce reguli ai de respectat, cum îți poți utiliza cât mai bine calitățile și când o vulnerabilitate poate fi un atu.

Pe scurt, aici înveți despre tine. Despre cum poți schimba contextul exterior (situațiile de zi cu zi și însăși viața, în sens de augmentare a calității ei), făcând reglaje fine în propriile-ți gânduri, emoții, fapte, atitudini și credințe.

Ce poți obține astfel:

Mens sana în corpore sano:  O minte sănătoasă într-un corp sănătos și cu o credință/filosofie sănătoasă despre viață, corectă, în concordantță cu realitatea și posibilitățile tale reale de a-ți atinge obiectivele.

Un potențial văzut prin arhetipuri numerologice, simboluri străvechi, primare, ce traversează timpurile de la o civilizație la alta. Descoperind numerele, omul a putut să ordoneze cantități, calități, relații, dimensiuni, lucru ce l-a ajutat să înțeleagă regulile fixe ale lumii sale exterioare și, implicit, felul în care se poate acorda cu macrocosmosul.

 

Ce este în spatele misterului (π)? Un cadru (4). Altul decât cel în care ți-e comod să trăiești. Caută-l, descoperă-l în tine și lărgește-l. Din mijlocul lui, unește-te cu vârful (5). Se vede bine lumea din vârful piramidei? Transformarea ta a început!(9)

error: Content is protected !!