Home Consultatii

Consultatii

Interferența vibrației cifrelor ne compune în întregime. Știm cu toții, suntem înconjurați de numere până la cele mai mici detalii ale vieții cotidiene. Avem un număr de buletin, de diplomă de absolvire, de contract încheiat, de adresă unde locuim sau lucrăm, un număr de cont bancar, al mașinii sau număr de telefon ș.a.m.d. Dar cel mai important număr al nostru este cel al datei de naștere, din al cărei calcul putem forma matrița psihoenergoinformativă.

Numerele nu ne creează destinul, ci gândurile, emoțiile și comportamentele noastre, destinul reprezentând suma alegerilor noastre.

Însă numerele ne arată ce avem în tolba vieții, calități și vulnerabilități (exact ce și cât ne trebuie pentru a ne împlini misiunea în această viață). Ne arată pe unde să o luăm, cum să acționăm, cu ce instrumente și, mai ales, de ce, în așa fel încât să nu ne rătăcim și să ne bucurăm din plin de viață.

Numerologia, aplicată la sistemul uman, este o știință a probabilităților, a adevărului statistic (vorbim despre 90% din cazuri), nu a adevărului mecanicist-fizic. Omul nu este un obiect, ci un subiect, ce se poate modela oricând.

Există întotdeauna alegerea. Numerologul ghidează. Munca acestuia este, în primul rând, o punere în altă perspectivă a vieții clientului/organizației, a direcțiilor sale, a deciziilor pe care le are de luat.

Solicită o consultație și poți afla...

  • Cine ești, caracteristicile tale ascunse, cum te percep ceilalți, care îți este misiunea în această viață și cum o poți atinge.
  • Cum îți poți împlini concepțiile spirituale, concepțiile despre iubire și familie, despre bunurile materiale și acumularea acestora, în raport cu calitățile și vulnerabilitățile tale.
  • Care sunt etapele de respectat pentru a trece prin procesul continuu al vieții, fără a face erori fundamentale care obligă la reluarea anumitor capitole până la învățarea lecțiilor necesare și indispensabile evoluției tale.
  • Potențialitatea vulnerabilității fizice, respectiv bolile pe care le poți dezvolta de-a lungul vieții, dacă nu știi să corectezi din vreme erori de comportament și tipare emoționale.
  • Complementaritatea cu partenerul tău, fie că despre partener de viață sau de afaceri.
  • Spre ce tip de profesie să te îndrepți, dacă ești în perioadă de reorientare profesională.
  • Cum să îți înțelegi copilul și cum poți gestiona cât mai eficient relația cu acesta, etc.

De asemenea, poți afla...

Cum poate fi aplicat modelul numerologic de tipologizare în procesul educațional sau în cultura organizațională, mai ales în vremuri în care viața a trecut aproape în întregime în sistem online, lipsindu-ne de coordonatele clasice de înțelegere a tipologiei umane: fizionomie, mimică, gestică, postură.

 

Activitatea organizației/companiei/instituției poate fi eficientizată aplicând analiza numerologică în recrutare și în reorganizarea echipelor deja existente, în așa fel încât procesul de calibrare între angajați și între angajați și manageri să se producă firesc, fără costuri suplimentare generate de consiliere, sesiuni de training, menite să crească coeziunea grupului. Pentru acest lucru vor fi utilizate și alte tipuri de calcul numerologic.

Sedințele se desfășoară online, telefonic sau la cabinet (București), durata acestora fiind cuprinsă între 60 și 75 de minute.

Pentru programări consultații:

E-mail: office@numeroviva.ro

Telefon: 0720 328 012

error: Content is protected !!