Home Numeroscop 2.9.2021 16 7 12 3

2.9.2021 16 7 12 3

0
2.9.2021 16 7 12 3
Foto: Tumisu

O 9 lună și consecințe ale unui întreg șir de gânduri, emoții și fapte care, tradus în limbaj numerologic, te-au trecut de la 1 și până la 9, moment al reglajelor fine, în care închei cu gând de trans (dincolo, peste)/formare. Și dacă-i dincolo de instruire, educare, creare, pregătire, înseamnă că ai sărit deja dintr-un cerc (cel de jos al lui 8 – marea încercare către un nou început, către un nivel superior) în altul. Adică pui ambele picioare în lumea 9, completitudinea, desăvârșirea, universalitatea, pătrat al lui 3 – treimea, sinteza tuturor lucrurilor.

9 se întoarce mereu la el însuși, deci ce poți face luna aceasta este să te întorci spre tine într-un profund exercițiu de sinceritate. Ce pot să cizelez la mine? Ce capitole vreau să închid din vechiul eu (dar a le închide nu înseamnă a fugi de ele, ci a le înțelege și a le accepta) și ce vreau să deschid nou în și pentru mine?

Altfel spus, ce semințe vreau să încolțească și să dea rod pe mai departe în pământul meu? Pentru ce culturi mă pregătesc ca să-mi mențin pământul fertil? Cum le alternez? (Știi că nici în agricultură nu semeni același tip de plantă la infinit pe aceeași parcelă de pământ).

Dar apropo. Că tot veni vorba despre pământ, 9 este și o întoarcere la strămoși, la tot ce ți-au transmis și îți transmit aceștia. Neamul e-n tine, în ADN. Cu orice acțiunea a ta, fără să știi, îl hrănești și pe el. Schimbul ar trebui să fie reciproc avantajos. Neamul îți dă informație, tu îi dai lui energie. Însă…ce fel de energie îi dai? Ei bine, asta este o temă pentru această lună 9, despre care tot auzi, stânga – dreapta, că nu e cea mai potrivită pentru începuturi.  N-o lua cu titlul absolut. Căci tocmai ce ți-am spus că ai de pregătit terenul. În plus, dacă 9 este un jalon în harta ta numerologică, raportarea la 9, fie că este lună, zi, casă, număr de contract, etc, se face în cu totul alți parametri.  

Și, revenind la zi, prin 3, instrument de lucru azi, iau formă imaginile. Dacă în 1 ai impulsul, ideea, electricul,  în 2 ai simțirea, trăirea, emoția, magneticul. 3-ul este verbul modelator al Universului, căci este acțiunea.

Ziua îți augmentează latura creativă, așa că nu te lăsa pradă impulsului, decât în sens inspirator.

Amintește-ți că oamenii nu te apreciază pentru ce ai, ci pentru ce dai! Și te gratulează pentru ce ai putea să dai!

error: Content is protected !!