Home Numeroscop 13.4.2021 13 4 11 2

13.4.2021 13 4 11 2

0
13.4.2021 13 4 11 2

O zi cu impulsivitate. Mare. Cu dificultăți în gestionarea acesteia. Și-o lege a cauzalității cu efecte clare, vizibile, aproape imediate.

Ferește-te de rigiditate, certuri, dispute, conflicte de orice natură. Și nu lua totul personal! Fiindcă nu doar despre tine este vorba astăzi, ci și despre ceilalți. Este despre lecțiile tale, dar și despre lecțiile lor de viață. Despre limitele tale și depășirea lor, dar și despre limitele lor și trecerea la un nivel superior de conștientizare.

Tendința e să anulezi inițiativa celui de lângă tine, doar pentru că te grăbești, pentru că ai impresia că ce crezi tu este suprem și ce știi tu nu știe altul.

Astăzi este, pe un nivel de interpretare, despre disputarea supremației, fiecare folosind legea lui. Dar va învinge cel a cărui lege are o semnificativă componentă verticală – 4. Dacă nu este așa și-ți pare c-ai ieșit triumfător/oare, este pe termen scurt, fiindcă 2-ul este verso și față, deci e minciună, dar și adevăr.

În polaritate „+”, ziua favorizează îndrăzneala, curajul de a te transforma accesând niveluri pe care nu te credeai capabil(ă) să le atingi (în proiecte, acțiuni, scopuri cu totul diferite față de cele abordate până acum). Toate, aplicate mai cu seamă în sens de bine pentru toți ai tăi: familie, fie că reprezintă aceasta grade de rudenie pentru tine, fie că este un grup de apartenență.

Și aici mai identific o pornire: aceea de a-i sufoca pe toți cu grija-ți excesivă (dar nu neapărat justificată).

Nu-ți lua în cârcă mai mult decât poți duce!

error: Content is protected !!