Home Numeroscop 2.6.2021 13 4 9 9

2.6.2021 13 4 9 9

0
2.6.2021 13 4 9 9
Foto: Tumisu

Bunăstarea fizică, materială este accentul zilei, aceasta depinzând de (auto)cunoaștere, informație, (auto)instruire, strategia/scopul precis în tot ceea ce vrei să faci, de capacitatea de muncă, de practicitate, de propria-ți inteligență și putere de adaptare la spații fizice noi, de modul în care ți-ai memorat experiențele, le-ai înțeles, cu „+” și „-” și-apoi le-ai transformat.

Cauza primară astăzi este 9, transformarea însăși, în care se includ mentalitatea, gradul de elaborare a instinctelor, inteligența, capacitățile intelectuale. Modul în care acumulezi informațiile pentru a le direcționa spre modificarea modului de existență și de a fi.

Abodarea din și spre exterior(ul tău) a comparației poate fi una dintre capcanele zilei, în care poți ușor aluneca, dacă nu vei ști să-ți temperezi umbra emoției (adică partea întunecată a simțirii). Amintește-ți să faci comparația cu tine însu/ă/ți: „Cum pot deveni varianta mea mai bună”.

În genere, poți manifesta astăzi tendința de opoziție la nou, aceasta în ciuda pornirii necalculate (emoțională și impulsivă) de a intra într-o acțiune sau în alta. Totuși, ziua îți vorbește despre transformare. Chiar perpetuă transformare, prin înțelegerea faptului că nu viața este cea pe care o poți schimba, ci punctul de vedere asupra ei.

Atenție astăzi la atașamente! Îți domină gândul și decizia, îți domină emoția. Amintește-ți că ești parte din întreg și ia lucrurile fix așa cum vin. Fiindcă puterea stă în a ști ce să faci cu ceea ce ai, nu în a „controla” lucrurile dinainte de a se întâmpla.