Home Numeroscop 21.3.2021 11 2 7 7

21.3.2021 11 2 7 7

0
21.3.2021 11 2 7 7

Planul conceptual al zilei ține de 4: disciplină, profesionalism, cât mai aproape de perfect, totul pornind chiar din scânteie (1) – din gând, din inițiativă, din prima cărămidă a fiecărei acțiuni.

Numai că multe sunt ispitele ce te vor trage de la a gândi metodic: manifestarea nerăbdării în a-ți hrăni impulsuri, pofte în general carnale, care te-ncătușează în dimesiunea fizică a vieții.

Totul începe de la 7. Care înseamnă victorie, dominație, artă, talent. Pe „-”, e despre supraevaluarea capacităților, rebeliune, nesupunere, certuri, confuzie, chiar fanatism, fiindcă 7 își scoate săbiile din teacă s-arate că el poate, că el știe, că se poate impune. Dar planul e cu totul altul, e cel al luptei cu propriii demoni, în care, între altele, ai de înțeles că o victorie e doar un pas, nu punct final, în continuitatea vieții tale.

Și dacă îți desprinzi contextul în polaritatea „-” a lui 7, atunci oprește-te din orice fel de decizie. Chiar dacă îți pare că e nevoie de tine în exterior, că ceilalți vor să îți soarbă fiece cuvânt și faptă, este nevoie de introspecție, de analiză, de-o pauză de lume. Este nevoie să scapi de îndoiala ta de sine.

Este una dintre acele teme ale zilei, pe care le atingem greu, fiindcă-s din frontul vieții pe care îl numim subtil. Dar o aleg spre a o scoate-n față, fiindcă se presupune că în 7 înveți din propria experiență. Și pui acolo-n 4, în baza ta adică, tot ce-i mai bun din ce trăiești în trinitate: minte, spirit și trup.

error: Content is protected !!