Home Numeroscop 29.9.2020 24 6 20 2

29.9.2020 24 6 20 2

0
29.9.2020 24 6 20 2

Emoția te impinge astăzi să te implici în diverse acțiuni. Și tot emoția este cea cu care este foarte probabil să iei hotărâri. Decupez, însă, o pronunțată stare de nehotărâre și, pe alocuri, chiar conflictuală, dacă nu vizualizezi butonul +/- pe care, prin alegere, îl poți fixa pe „+”. Astăzi e apă, este emoție, este partea ascunsă. Ies la iveală fel de fel de lucruri pe care vei avea tendința să le folosești…la judecată ori chiar la răfuială (tu cu tine/ tu cu ceilalți).

Ziua se poate dovedi un lung test de viață. Însă ai reținut, nu este așa? E doar un test! Fiindcă ce ți se cere astăzi e să înțelegi ce e cu armonia. Să înțelegi câ atunci când ceri, oferi ceva din tine! Și dacă nu o faci, înlocuiesc cu…„ai de oferit”.

Cerurile cer de la tine 4: temeinicie în tot ceea ce faci. Și te îndrum pe-o cale: Fă totul de ca și cum ai face-o pentru tine!

Ai grijă la relația cu mama, bunica, sora, soția, femeia din tine. Este o zonă vulnerabilă, în care se pot isca tensiuni. Extins, e vorba despre tot ce-i centripet (inclusiv lumea, în ansamblul ei, societatea), însă rezum la imediata ta apropiere, fiindcă acolo e oglinda. Reglează-te uitându-te în ea și, în niciun chip, nu-ți da frâu emoțiilor pe „-”.

Adu-ți aminte că partea se reflectă în întreg și întregul se reflectă în parte!

(Foto: My pictures are CC0. When doing composings: de la Pixabay)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!