Home Numeroscop 3.10.2020 8 8 2 2

3.10.2020 8 8 2 2

0
3.10.2020 8 8 2 2

Impulsivitate, idei fixe, lipsă de pragmatism. La toate adăugându-se incapacitatea de a înțelege ceea ce îți dorești cu adevărat. Este și motivul pentru care vei fi tentat(ă) să începi multe activități astăzi, fără însă a duce vreuna la bun sfârșit.

Ziua se caracterizează prin activități în familie și în general cu și printre oameni. Destinul zilei este 8, adică fix simțul datoriei și al responsabilitatății. Tocmai de aceea una dintre provocările principale este aceea de a nu-ți menține atenția critică pe celălalt, ci strict pe tine și pe cum să-ți potențezi forța interioară, mai ales azi, când aronganța-ți dă târcoale, umflându-ți peste măsură percepția de sine.

Pe scurt, deci, fără bârfă, vorbe-n vânt, frici de tot felul și impulsuri dominatoare.

În rest…caută copilul din tine și joacă-te, pentru că de acea stare de libertate ai nevoie astăzi ca să înțelegi fațete ale lui 8: putere fără dependențe materiale; organizare fără să-l calci în picioare pe cel nesupus; forță prin a spune verde-n față, fără ascunzișuri ori resentimente; jertă, fără să-i scoți ochii celui căruia i-ai făcut un bine. (Foto: Alexas_Fotos)

error: Content is protected !!