Home Numeroscop 4.6.2021 15 6 7 7

4.6.2021 15 6 7 7

0
4.6.2021 15 6 7 7
Foto: Michal Jarmoluk

Încrezător(oare) în propriile forțe, practic(ă), determinat(ă), organizat(ă), eficient(ă) și munictor(oare). Sunt câteva dintre calitățile premiate astăzi, așa încât, dacă le respecți, traversarea zilei va fi mult mai lină.

Accentul astăzi pică pe independență, individualism  – pornind din 7, care-ți aduce confortul propriei companii și cautarea de timp și spațiu pentru analiza propriilor gânduri, propriilor experiențe, propriei vieți și ajungând în 1, spiritul competitiv, cel mai bun(ă), primul(a), rol de lider și de pionier. Calea te poartă, însă, spre 6, noua ta viziune despre viață la finalul zilei, care-ți vorbește despre calm și echilibru, despre familie și dragoste, despre pragmatism și asumarea răspunderii, despre conciliere și evitarea conflictului.

Contextul evolutiv astăzi ține de 1: curajul de a face pasul decisiv într-o direcție, încredere în propriile forțe, deschidere la nou, idei noi, creativitate, deschidere pentru experimentare. De altfel, ciurul prin care treci este chiar 15, care te poartă prin experiențe fel de fel, adesea chiar întunecate, în sens de argument să faci alegerea-lumină.

Ia tot ceea ce trăiești ca pe o șansă de a învăța lucruri noi!

error: Content is protected !!