Home Numeroscop 9.2.2021 16 7 2 2

9.2.2021 16 7 2 2

0
9.2.2021 16 7 2 2
Foto: Pete Linforth

Astăzi e cam așa: ai pe o masă și pix, și cană, și telefon, și carte, și câteva notițe, și…, și… și vrei să le cuprinzi pe toate fix cu aceleași degete cu care știi că nu cuprinzi atâtea. Dar te avânți să faci aceasta, crezând tu cu tărie că vei reuși. Ei bine, ca să spargi un cadru, o regulă bine știută, este nevoie de timp. Este nevoie ca în fiecare zi să-ți mai…lungești un deget, apoi un altul, pentru a învăța să cuprinzi mai mult. Adică să lucrezi cu ele, să le dezmorțești, să le întinzi, să le dai pe spate, să le flexibilizezi, să le mobilizezi, căci doar așa le vei mări capacitatea. Acum ia modelul și mută-l în tot ce ai tu de făcut, înțelegând deci că nu e suficient să te repezi crezând că ești infailibil(ă), ci-nțelegând că pentru fiecare pas pe care-l faci ai nevoie de pregătire. E ca și cum ai vrea să mănânci 10 verze la o masă, fără ca stomacul să-ți fie pregătit. La alt nivel, conștiința ta are nevoie de antrenament și de ecologizare permanentă pentru a putea cuprinde mai mult și mai multe.

Prin urmare, caută să-ți depășești limitele în fiecare clipă, antrenează-te în permanență. Lasă trecutul și deschide-te către noi percepții.

Astăzi ai tendința să încerci să faci imposibilul, uitând că pentru asta ai nevoie să te aduni din extreme și să sădești în tine semințele artei…în tot ce faci caută să fii mai bun(ă) și mai bun(ă). Orice trăiești astăzi și îl califici în polaritate „-” amintește-ți că nu e altceva decât ieșirea dintr-un mediu îngust. Chiar dacă trecerea te doare acum, peste un timp, după antrenamente susținute, o vei înțelege ca pe o eliberare.

error: Content is protected !!