Home Numeroetică Rugăciune

Rugăciune

0
Rugăciune
Foto: Alexas_Fotos

De câte ori îți unești mâinile când te rogi? În multe icoane, statui, reprezentări grafice, vezi asta, dar ce înseamnă gestul știi? Înseamnă că puterea rugăciunii vine din unirea inimii cu intelectul, a sufletului cu spiritul. Iar tu împlinești trinitatea făcând legătura între ele conștient! Înțelegând că doar așa poți proiecta forța care să-ți și aducă răspunsul de la cer. Te rogi – dai, te rogi – primești. Iată un principiu la care ar trebui să te gândești mai des cu sau fără mâini unite, căci nu manifestarea fizică primează, ci atitudinea interioară! Adevărata rugăciune este o creație. Te legi astfel cu Creatorul, cu infinitul și multitudinea de variante pe care ți-o oferă El, cu scopul de-a ajunge la conștiința cea mai înaltă a prezenței lui Dumnezeu în tine!

Astăzi este despre schimbări, de la cele mai mici la cele mai profunde, pe care le faci favorabile asigurându-te că ești în plin proces de transformare. Iar primul pas pe-această cale este „să ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple”. Ecologia dorinței este cea la care mă și opresc, amintindu-ți că tot ceea ce ciclic îți proiectezi se realizează într-un plan subtil, urmând ca, mai devreme sau mai târziu, să ajungă și în planul fizic. Este momentul în care nu mai poți schimba nimic! Materializarea se produce exact așa cum ai gândit-o și-ai simțit-o! De aceea ai foarte mare grijă și gândește de o mie de ori înainte de a-ți dori ceva! Nu mai visa la instrumente, etape intermediare, ci doar la destinația finală, lăsând restul în mâna Universului!

Altfel, este o zi pe care ar trebui s-o construiești în jurul familiei. Sună-ți părinții, du-te să-i vezi, îmbrățișează-i. Căci, din poziția lui 3 – Copilul, este de datoria ta să faci asta!

error: Content is protected !!