Home Numeroscop 1.7.2021 13 4 11 2

1.7.2021 13 4 11 2

0
1.7.2021 13 4 11 2

Trecerea de la iunie la iulie mută paradigma din planul excesiv emoțional al vieții, în cel psihic și mental, în cel al ideii, al caracterului, al dezvoltării prin studiu, al dorinței de… a fi cineva.

Astăzi, de pildă, poți manifesta tendința de implicare în prea multe planuri/acțiuni, deznodământul fiind unul contrar așteptărilor. Fie nu duci nimic la bun sfârșit, fie constați că abordarea a fost una nepotrivită situației, ori, pur și simplu, ajungi  într-o fundătură. Dintre toate, cea categoric de evitat fiind prima – împrăștierea în prea multe fără perspective de finalizare, fiindcă aceasta nu te va duce spre cunoaștere. (Îți amintesc aici că este vital să experimentezi, fără neapărat miza de a „reuși”. Polaritatea inversă, nereușita, reprezentând o cale la fel de validă de a te apropia de lumină.)

Vibrația de destin a zilei (4), coroborată cu cea globală (8) îți vorbește despre (auto)disciplină, răbdare, perseverență, seriozitate, spirit de organizare, precizie, muncă, trudă chiar, loialitate, meticulozitate, tradiție, conservatorism, respect pentru L/lege. Toate, fundamentându-ți spiritul întreprinzător, curajul, realismul, ambiția, voința, implicarea, eficiența.

Vor fi momente azi de „întunecare a minții” hrănite de dorința expansionistă de a arăta cine ești, ce poți, ce știi, ș.a.m.d, în care pornirea instinctivă o va lua cu mult înaintea rațiunii. Caută să reduci timpul de răspuns, în sens de conștientizare: „Aha, asta mi se întâmplă, trebuie să pun frână, să respir și să reevaluez – treaz(ă) – situația.”

Energia zilei le este mai favorabilă bărbaților și tuturor elementelor/situațiilor din viața noastră (de la celule, organe și până la planete) ce întrunesc principiile și mecanismele de funcționare ale principiului masculin, așa că doamnelor care citesc aceste rânduri le spun doar un cuvânt: „femeie”. Fără depresii inutile și plângere de milă, schimbări de dispoziție al căror unic sens este atragerea atenției, căci instrumentul zilei este 2: cum să susținem, cum să urmăm, cum să ne asociem, cum să colaborăm, cum să primim, cum să acceptăm, cum să tăcem (atunci când trebuie), cum să ne punem și în pielea celuilalt, cum să căutăm în toate unitatea.

În rest, e-o zi de începuturi, în care ar fi bine să îți găsești – în tot ce faci – răspunsul: Care este diferența dintre scamatorie și magie?

error: Content is protected !!