Home Numeroscop 26.6.2021 19 10 15 6

26.6.2021 19 10 15 6

0
26.6.2021 19 10 15 6

Din nou, zi cu tumult emoțional, cu spirit excesiv al echității – în sens că „știu eu cum e drept, de fapt”, manifestat atât în planul orizontal (în raport cu semenii), cât și în plan vertical (în raport cu Dumnezeu).

Ar trebui să fie despre iubire, în fel și chip, despre cum poți isca forme noi ale sentimentelor și trăirilor tale, profitând – în această polaritate –  de incredibila caracteristică a zilei de a te ajuta să materializezi orice gând.

În polaritate „-”, însă, e vorba despre impulsivitate, instictivitate,  intoleranță, duritate și rigiditate în gândire, formalism, egocentrism.

Întreg procesul de dominare fundamentându-se nu cu vorba dulce și cu puterea demnității, așa cum arată destinul zilei, ci – în cea mai mare parte dintre situații, cu o puternică manifestare fizică, agresivitate până la violență.

În planul general al vieții tale, anume cel al bunăstării materiale, se cere o transformare, o învârtire de buton (pe care-o faci cu mintea) de la banul și numai banul, de la casa mea, mașina mea, copilul meu, bărbatul meu și toate șabloanele posesivității în planul acesta fizic la….idee: „Lupt pentru ideea mea, pentru lumina pe care-o pot lăsa în urma mea, pentru asigurarea nemuririi mele în ochii posterității”. (Știi cum se spune…un om moare cu adevărat atunci când nimeni nu îi mai pronunță numele). Nu este o misiune ușoară, fiindcă dai nas în nas cu …limitele conceptuale (credințe, atitudini) pe care singur(ă) ți le-ai trasat, cu îndoiala legată de „cât de mult contezi tu pentru cei de lângă tine și ce rost ar avea să-ți muți atenția spre ei”, cu simțul datoriei manifestat azi în extrem (ori e, ori lipsește cu desăvârșire).

Ceea ce face posibilă ajungerea la destinație astăzi – realizare prin tine însu/ă/ți, înțelegerea individualității, asumarea deciziilor, capacitatea de a oferi (fără să pui condiții), este capacitatea ta de-a pune-n echilibru (totul cu măsură) pornirea emoțională și atașamentul față de valorile efemere ale lumii materiale.

Multe ar mai fi de spus, însă închei aici,  redând ideea celebrului slogan: „Make love not war!”. Sau, neaoș românește spus într-o celebră emisiune: „Iubiți-vă mult!”

error: Content is protected !!