Home Numeroscop 24.6.2021 17 8 13 4

24.6.2021 17 8 13 4

0
24.6.2021 17 8 13 4

Adevăruri dureroase, ascunse până acum (în sens de știute, dar nespuse), ies la suprafață, forțându-te să-ți activezi simțul echității, al responsabilității și al realității. Toate, prin 4 – legea morală, care îți spune că dacă te ascunzi după deget, nu ai șanse valide de a triumfa.

Ai de reanalizat amăgirile, dezmăgirile, frustrările, slăbiciunile (mai ales cele proprii, evident) și de luat o decizie în privința drumului pe care vrei să înaintezi. Se cere (trans)formare moleculară, dacă pot să spun așa, admițând o dată pentru totdeauna că așa (modul în care vezi lucrurile, felul în care acționezi) nu mai merge și că ai nevoie de o restructurare a bazelor pe care te dezvolți.

În scopurile propuse astăzi vei da nas în nas cu alegeri trecute și care astăzi vin să pună o cărămidă la noua-ți construcție. Va fi pe „+” sau va fi pe „-”, asta nu-ți e de mare ajutor dinainte privind lucrurile. Ia-le exact cum vin, acceptă-le ca fiind extrem de utile în procesul transformării tale și gândește-te că și ziua de azi este, la rându-i, o alegere cu care te vei întâlni în viitor.

Ai grijă să nu cazi în extreme. Tendința este să te păcălești, crezând cu optimism în calea pe care vrei să te angajezi. Transformă optimismul în realism prin întoarcere la 4: determinare, răbdare, acțiune concretă, baze solide, prudență, ritmicitate.

Polaritate „-”: trufie, încăpățânare, minciună, ascunderea informațiilor, împiedicarea progresului, rigiditate în gândire, adoptarea ideii de „Gică contra”.

error: Content is protected !!