Home Numeroscop 22.6.2021 15 6 11 2

22.6.2021 15 6 11 2

0
22.6.2021 15 6 11 2
Foto: Gerd Altmann

Este nevoie de organizare și (auto)disciplină! De spirit practic și de răbdare!

Stări psihoemoționale puternice astăzi. Și bucurie, dar și furie, resentimente, vinovății. Chiar dacă sunt în polaritate „-”, chiar dacă sunt în polaritate „+”, e vorba de preaplin, aceasta însemnând că, dacă rămâi prea mult în bucla lor, acestea se pot răsfrânge asupra sănătății tale.

Există astăzi și un aspect ce ține de practicitate, de posibilitatea de a face, de a materializa cam tot ce îți pui în gând. Cu toate acestea, fii atent(ă) că ai tendința să te arunci cu nerăbdare, și din dorința de a arăta tu cine ești, în acțiuni pe care e posibil să ajungi să le regreți.

Astăzi caii își stăpânesc călărețul, ceea ce înseamnă că domină comportamentul instinctiv. Responsabilitatea față de celălalt, față de familie, de comunitate se manifestă extremist, adică ori e la maximum (cazuri foarte rare), ori lipsește cu desăvârșire.  

În polaritate „-”, ți-aș mai atrage atenția la supraevaluare, supraapreciere, conflicte interioare puternic resimțite și prelungite, evident, și în exterior, în relația cu celălalt, manipulare emoțională. Poți cumpăra orice, de la informație, la un produs, după ce îți va fi atinsă – cu o emoție – coarda sensibilă.

Așa că atenție la ce simți! La gesturile automate născute dintr-o emoție sau alta!

Și la cuvintele pe care le folosești!

error: Content is protected !!