Home Numeroscop 11.1.2021 8 8 6 6

11.1.2021 8 8 6 6

0
11.1.2021 8 8 6 6
Foto: waldryano

1 versus 1.

Judecată și raporturi de forțe. Sigur că poate fi și 1 + 1 , indiferent de turbulențe, numai că nu despre asta îți vorbesc astăzi. Ci despre 1, pe diverse niveluri: Dumnezeu, Soare, om, bărbat, idee, gând, cuvânt, scânteie, foc, principiul centrifug, tot ceea ce taie, tot ceea ce împunge și străpunge. Început, inițiere, pionierat, scop (mai presus de orice).

Polaritatea „-”: agresiv, impulsiv, avid după atenție, se-agață de orice pentru a fi buricul pământului. Ei bine, astăzi poate fi și despre: 1 versus 1, un proces, doar atât (Îți amintesc că tu dai polaritatea „+” sau „-” propriilor trăiri). Tu împotriva ta, un șef… mai mare împotriva altui șef, mai mic, un lider împotriva altui lider, o idee împotriva altei idei, un scop împotriva altuia, și tot așa. Totul într-un raport de 6 cu 8.

6 – responsabilitate și pragmatism, iubitor și ocrotitor. Pe „-”: atașamente, pasiuni, furie, sentimente de vinovăție.

8 – simțul datoriei, integritate, spirit de sacrificiu. Pe „-”: materialism excesiv, forță fizică, agresivitate, ranchiună, judecăți.Ziua te poate aduce și în contexte de false judecăți, încălcarea propriilor norme, coduri și legi.

Destinația azi: tărie morală. Nu te lăsa cuprins(ă) de lene și frică și nu te lăsa răpus de greutăți, din orice direcție ar veni acestea. Raportează-te la adversar nu cu gând de anihilare, ci cu gând de înțelegere: a lui și a situației ce v-a adus față în față. Urmează-ți calea scopului propus, nădăjduiesc cu sensul spre lumină.

Crede în 1 – în cine ești și-n scopul tău! În focul pasiunii tale de a-mplini un ideal! În forța cuvântului, a ideii și a lui Dumnezeu!

error: Content is protected !!