Home Numeroscop 14.5.2021 15 6 13 4

14.5.2021 15 6 13 4

0
14.5.2021 15 6 13 4
Foto: John Hain

La nivel macro, o parte din energiile zilei sunt similare celor din 5.5.2021, accentul mutându-se, însă, pe antiteza (auto)control – libertate, fie aceasta constructiv sau distructiv înțeleasă.

Vei simți că vrei să faci ceva nou, care să-ți aducă mai mult oxigen (la propriu și la figurat), dar parcă ceva te va trage în spate, în chip că „nu-i momentul acum”, că „nu se cade”, că „nu ai suficiente garanții că totul va ieși așa cum vrei”.

Trăiești astăzi pe muchia dintre curiozitate, nevoia de libertate, dorința de a ieși din rutină și de a experimenta și nevoia de ordine și disciplină, de control și de atașament față de tot ce cunoști și consideri că ți-e confortabil.

Dacă balanța își va înclina talerele spre tot ce înseamnă siguranță și control, îți spun aici că, într-o polaritate „-”, ai toate șansele să te blochezi în fiece situație, baza subtilă a blocajului fiind propria-ți rigiditate, critică excesivă, atașament față de partea materială a vieții, intoleranță la nou, agresivitate fizică.

Pe ultima o accentuez astăzi, când o posibilă manifestare în polaritate „-” poate fi exact anularea oricărei idei, a oricărei manifestări entuziaste și-a oricărui elan creator (în plan individual, dar și în raport cu ceilalți).

Dacă balanța își va înclina talerele spre tot ce înseamnă cameleonism, superficialitate, impulsivitate (în sens de lipsă a răbdării), fuga de responsabilitate, joacă – deși contextul îți cere profesionalism, înseamnă c-ai sărit peste limită atunci când ai crezut că te exprimi liber.

Pe scurt, este din nou vorba astăzi despre măsură. Despre cunoașterea, în primul rând, și despre respectarea setului de reguli aferent fiecărui tip de joc. (Îți amintesc că-n viață joci simultan mai multe jocuri, de tipuri diferite. Și pentru că te crezi principial(ă), taman justețea aceasta este cauza suferințelor tale, căci uiți că fiecare joc are adevărul său – deci propriul set de reguli).

În polaritatea lui „+”, 5-ul nu te îndeamnă la nerespectarea acestora, ci la coroborarea esenței tuturor regulilor. 5 este vizionar. Aceasta însemnând nici dat în bobi și nici citit în ghioc, ci o profundă sinteză a tot ceea ce trăiești (cu gânduri – 1, emoții – 2 și fapte -3), a cadrului/lumii în care te găsești (începând de la propriul tău trup), a modului în care te raportezi la tot ce te înconjoară (4). O sinteză ce se întâmplă pe paliere multiple (văzute și nevăzute), dar care converg spre tiparul personalității tale, a caracterului, a felului tău de-a fi (1), tipar pe care-l ai de perfecționat în fiecare clipă a vieții tale.

error: Content is protected !!