Home Numeroscop 26.5.2021 18 9 14 5

26.5.2021 18 9 14 5

0
26.5.2021 18 9 14 5
Foto: stokpic

Din nou o zi cu instrument de lucru 5 – multilateralitate, progres, libertate, comunicare, flexibilitate, schimbare, situații noi, logică și intuiție (care nu e același lucru cu instinctul), dar mult mai echilibrată decât majoritatea zilelor anului 2021 la nivelul energiilor distribuite în planurile subconștient, conștient și supraconștient/ trecut, prezent, viitor/ omul impulsiv, omul mașină, omul rațional.

Contextul evolutiv (vibrația globală a zilei) ține de 13, adică 4 – răbdare, perseverență, seriozitate, temeinicie, spirit de organizare, precizie, trudă, loialitate, meticulozitate și, nu în ultimul rând, rezultate concrete:

  • generate de mine, 1, pentru noi, 3.
  • generate de minte, 1, pentru minte, trup, spirit, 3.
  • generate de bărbat, 1, în orice tip de proiect, 3, văzut ca sinteză a intersecției teză-antiteză.
  • generate de șef, 1, pentru ceea ce i se subordonează în chip fizic, psihic și energetic.
  • generate de sursă primordială sau primară, de teză (depinde în ce plan interpretăm arhetipul lui 1) pentru tot ce compune lumea noastră, de la celulă, la cea mai complexă structură, dar toate existând în sistem trinitar.
  • ș.a.m.d.

Accentul pică în planul socio-relațional, aflat sub semn de 6 (din 24): armonie, stabilitate, pragmatism și conștiinciozitate, spirit familial, arte, negocieri win-win.

Extremele zilei sunt: „nu demarez acțiunea pentru că mi-e frică să nu….”, accentuat de sentimente de vinovăție apăsătoare chiar din faza proiecției și „vreau și aia, vreau și cealaltă”, ca exercitare a unei forme de putere (în cunoaștere, în dragoste, în bani, etc), fără să ții cont că măsura este cheia-n toate (așa că nu le poți avea pe toate pe „+” și nu poate fi doar bine, ci ai de învățat să alternezi, să îți golești paharul pentru a-l putea umple din nou).

Și chiar c-o pledoarie pentru cumpătare, pentru capacitatea de a ști să pui și frână, aleg, în strânsă legătură cu una dintre posibilele manifestări în polaritate „-” astăzi, să-ți las aici o vorbă din bătrâni: „Mai bine să ai după ce să bei apă și după ce să te doară capul”.

Alege să trăiești acum, aici și fără de judecată, a ta și-a altora. Întoarce-te, precum te-nvață și destinul zilei – 9, la tine însu/ă/ți, analizând în permanență etapele prin care treci. Și contruiește din acestea treptele scării tale, fiindcă anume acestea-ți sunt cele mai bune lecții. Nu-ți place, schimbă! Ia-o pe altă cale, dar fără să abdici de la planul acela macro al vieții tale care te-animă!

Te-ntorc la bază….Deci, ce te-nsuflețește?

error: Content is protected !!