Home Numeroscop 14.7.2021 17 8 15 6

14.7.2021 17 8 15 6

0
14.7.2021 17 8 15 6

Planul conceptual astăzi, ca și cel al creativității, este sub semn 22, adică 4: răbdare, perseverență, seriozitate, spirit de organizare, precizie, muncă, loialitate, profesionalism vs. rutină, lentoare (inerție), rigiditate, intoleranță la nou, atașamente materiale, critică excesivă, lipsă de scrupule.

Ceea ce înseamnă că, în ciuda tendinței de a îți fixa multe obiective (multe fiind rupte de planul concret), este important să te concentrezi pe unul, două, în așa fel încât să le și poți atinge.

La nivel macro, vibrațiile zilei țin de principiul feminin, centripet, apă și pământ. Așa că fii atent(ă) la cum îți impui limitele (pământul), pentru a nu se revărsa emoția (apele).

Instrument de lucru astăzi este 6: generozitate, răspundere, pragmatism, capacitatea de a evita situațiile conflictuale, de a-ți gestiona afectivitatea și de a evita atașamentele; familie, apartenența de grup/echipă.

În polaritate „-”, poți manifesta încăpățânare, nehotărâre, sentimente de vinovăție, furie, resentimente, asumarea responsabilității inclusiv atunci când nu este cazul, împrăștiere (în prea multe obiective), obsesie pentru control, agresivitate, judecată, infracționalitate, abuz de putere, escrocherii.

Cei care sunt în vârful piramidei, își pot impune (dacă sunt centrați pe o idee) cu lejeritate punctul de vedere, mai ales invocând chestiuni de familie, de organizație, de neam, de bine pentru omenire.

error: Content is protected !!