Home Numeroscop 15.7.2021 18 9 16 7

15.7.2021 18 9 16 7

0
15.7.2021 18 9 16 7
suju-foto

Contextele evolutive, destinația zilei și instrumentul cu care operezi: transformări, transformări, transformări. Prin experimentare, prin trecerea la un alt nivel de înțelegere, prin noi viziuni/perspective/credințe (clădite pe propria-ți piele, prin propria-ți observație) despre diversele situații în care astăzi nimerești.

Toate au însă și o frână, pe care este bine să știi când și cât să o folosești: rigiditate în plan psihic, adică reticență la ce este nou, cauzată și de un profund sentiment de teamă, de nesiguranță față de necunoscut.

E vorba astăzi, între altele, de asumarea slăbiciunii, a părții întunecate din tine. De exercițiul de sinceritate pe care ești dator(oare) să îl faci cu tine, propunându-ți să părăsești zona de siguranță și să îți deschizi mintea și sufletul în fața noilor și variatelor oportunități aduse de 15 („cum îmi manifest individualitatea printre semeni?”, „minte și intuiție”, „eu, în forma inițială + eu, produsul tuturor sistemelor cu care intru în contact, de la părinți la societate, de la lumea vizibilă, materială, la cea subtilă, a sensurilor profunde despre/pentru viață, din planul social, în planul legității naturii și a universului”, „eu (și evoluția mea), constantă a tuturor experiențelor mele: cu cât mai sus, cu atât – implicit – mai jos, în sens de cunoaștere adâncă, în sens de depășire a aparențelor”, etc).

Nu tot ce se vede este de înregistrat ca atare astăzi. Caută să nu acționezi la impulsul focului (element predominant în energia zilei) și să rămâi cât mai în structura, fundamentul, cauzele primare ale situației asupra căreia emiți judecăți de valoare.

Astăzi este, de asemenea, un context favorabil pentru a medita la propria-ți condiție, la ce te ține legat(ă) de … diverse aspecte ale vieții, la justificări savante ale propriilor neputințe, clădite pe dependența de plăcere (și de confort), de orice natură ar fi aceasta, cu predilecție vorbind despre zona carnală: patimă, violență, egoism, perversitate, toate apanaje ale banului și ale lumii guvernate de acesta – lumea orizontală, efemeră, variabilă. Cunoaște-o („Drumul excesului duce la palatul cunoașterii”, zice William Blake), dar nu te complace în a-i fi sclav(ă), căci ai de împlinit mai ales verticala (legea morală, veșnică și sfântă) și astfel să-ți duci, cu demnitate, † -a.

error: Content is protected !!