Home Numeroscop 27.7.2021 21 3 17 8

27.7.2021 21 3 17 8

0
27.7.2021 21 3 17 8
Foto: Gerd Altmann

Impulsuri și simțuri vs. gânduri și raționamente

Te supui primului impuls, deși ziua îți cere RAțiune, adică să gândești înainte de a acționa. Puterea voinței (sau, mai degrabă spus, capacitatea de a voi, de a-ți exprima voința prin fapte și acțiuni concrete) astăzi este într-o manifestare extremistă, cu probabilitate de activare numai dacă scopul pe care ți-l propui este unul foarte provocator și deci extrem de motivant.

Caută astăzi să ai discuții calme, blânde, raționale. O bâtă-n baltă poate acționa devastator, în sens că va fi greu spre imposibil să recuperezi implicarea celuilalt într-un țel comun.        

Cea mai evidentă cauză a acțiunilor (atât în polaritate „-”, cât și în polaritate „+”) este reprezentată de bani și de partea materială a vieții, de capacitatea (sau nu) de a materializa oportunitățile în acest sens. De altfel acțiunea e cea care stă în vârful iceberg-ului, așa încât te îndemn să reflectezi asupra ei: „îmi dau drumul cu parașuta în căutarea senzațiilor tari, pentru că e mai important să acumulez experiență?” sau „îmi dau drumul cu parașuta în căutarea senzațiilor tari, chiar dacă știu că nu am nicio siguranță la aterizare?”

Orgoliul este cel de ținut în frâu astăzi, prejudecata, inflexibilitatea, subiectele tabuu.

Se mai poate manifesta astăzi și intenția de a te căsători.

error: Content is protected !!