Home Numeroscop 28.7.2021 22 4 18 9

28.7.2021 22 4 18 9

0
28.7.2021 22 4 18 9
Foto: mohamed Hassan

Se poate, dacă nu ești suficient de prezent(ă) în decizie, să te trezești la finalul zilei că tot ce ai ales (dacă ai ales, pentru că și aceasta-i provocare azi) este bazat pe instinct, deci nu pe rațiune și raționament.

Tendința e să crezi că tot ce zboară se mănâncă, să te avânți fără prea multe calcule, dar ziua îți cere atenție la detalii, la probe, la acte, la regulă, la lege, la contracte, capacitatea de a judeca ce trece sus (sau în planul elitei) și ce rămâne jos (trimit la simbolistica cifrei 8, la perpetua vamă/punct de trecere între cerculețul de jos și cerculețul de sus). Extins, ai grijă să te încadrezi în linia temeiniciei în absolut tot ce întreprinzi astăzi.

În polaritate „-”, putem vorbi despre brutalitate, aviditate, cruzime, falsitate, aroganță, insecuritate (de orice natură)  și incapacitate de a te controla. Toate, și din planul emoțional accentuat astăzi, cel care-ți și generează nervozitate, agitație și îți încețoșează mintea.

Contextele zilei pot anume să te aducă în situații controversate, pentru a te ajuta (fie că îți va fi bine, fie că vei suferi) să înțelegi cine conduce, de cine te lași condus, care e legea pe care real o ai de urmat (nu cea pe care crezi tu că ar fi bine să o aplici), care-ți sunt standardele sociale și cât de valide sunt acestea.

Zona de confort (4, vibrația de destin a zilei) este amendată astăzi de 13, vectorul conceptual, care te-aduce față-n față cu frica de necunoscut, de nou și de schimbare. Și pentru onorarea căruia ai suficiente instrumente la dispoziție:  28, adică 1, vibrația interioară a zilei, deci chiar monada, începutul; 9, al patrulea număr operativ al zilei, simbol al trans-formării informației, al sfârșitului care te duce la un nou început; 32, adică 5, vectorul creativității, al RAțiunii, simbol al viziunii, al progresului, dar și al lecției primite în colectivitate.

Deși tendința zilei duce spre rigiditate, exprimată în fel și chip, de la subtil, la planuri cât se poate de vizibile (intrând aici și manifestarea prin diverse tipuri de presiuni emoționale), caută să rămâi fidel(ă) ideii de comunicare, de dialog, de înțelegere a ideii că primim ceea ce merităm, nu ceea ce ne dorim.

error: Content is protected !!