Home Numeroscop 2.8.2021 15 6 11 2

2.8.2021 15 6 11 2

0
2.8.2021 15 6 11 2
Foto: Karin Henseler

În luna a 8-a am intrat, a unui an ce împletește firul nestatornic, imprevizibil și dinamic al lui 5 cu firul generoasei informații a lui 3, sinteză, concentrare, autocunoaștere, rețea, în sens de arhitectură-n fel și chip, pe care-o vezi direct, palpabil, dar și metafizic.

O intersecție a lor în luna ce tocmai a început suntem chiar „Noi”: noi, tu și eu (3), noi, cei ale căror chipuri le cunoști, ale căror scopuri poate chiar le împărtășești (cei asemenea mie) (5) și noi, aceia ce compunem lumea (8), pierduți însă cumva în timp și spațiu, în sens de noi, cei mulți.

Ce este 8? Raport de forțe. Cine are capacitatea de a judeca mai corect? Mai aproape de esență? Cine reușește să se stăpânească mai bine (emoțional, mental, fizic)? Cine poate lucra sub presiune (chiar extremă)? Cine pătrunde ideea că în orice există și un sacrificiu?  Că pentru a primi are de dat (și nu întotdeauna în același plan)? Cine va ști să-și depășească frustrările legate de limite? Și va înțelege că validarea ce vine din exterior este degeaba dacă nu se validează din interior? Cine va înțelege cum anume să se raporteze la „gura lumii”? Cine va ști să își înfrângă frica de eșec? Dar și orgoliul? Cine va reuși să se poziționeze-n luptă în rolul dominant? Cine va înțelege care îi este puterea (oricare ar fi aceasta, fiindcă aceasta este cheia ce îi aduce și statutul)???

Cine va trece peste tăvălugul lumii materiale, înțelegând puterea banului și raportându-se la ban ca un stăpân al acestuia? Cine nu va uita că banul este chiar o energie sau, altfel spus, un instrument prin care pot fi transpuse idealuri?

Cine nu va uita legea moralei lui 4? Cine va lua din suferință nemurirea? Cine va înțelege o fărâmă din ceea ce numește mântuire?

Cine? Caută să găsești răspunsul: „Eu!” Și energia lunii ți se aliază într-un parcurs de 31 de zile de ambiții, scopuri, muncă, determinare, ascensiune în planul social, împlinire în planul material, exercitarea puterii care te definește.

Ca fapt divers, îți amintesc aici de numărul de aur. 8 : 5 = 1,618. Un șir (al lui Fibonacci) și …o proporție, la care te invit să reflectezi pentru a-ți găsi răspunsuri.