Home Numeroscop 4.8.2021 17 8 9 9

4.8.2021 17 8 9 9

0
4.8.2021 17 8 9 9
Foto: Gerd Altmann

De ce ai nevoie de putere? Ce dorești să faci cu ea? În slujba cărui scop suprem o folosești?

Ai devenit prea dur(ă)? Tiranic(ă)?

Ce/cine anume te controlează? Dar la nivel de autocontrol, cum stai? Ce dorințe îți suprimi? Care este proporția material/spiritual care te împlinește?

Totul pleacă astăzi din 9: interes pentru binele omenirii, al planetei, ecologie și educație la nivel academic, dorința de realizare a vocației, a idealului. Din altă perspectivă, înfumurare, meschinărie, avariție, orgoliu; visare excesivă/desprindere de realitate, incapacitate de exprimare a independenței, emoționabilitate excesivă.

Destinația zilei: gestionarea banilor și a părții materiale a vieții, aplicarea legii, judecata, câștiguri, putere (de orice natură ar fi aceasta, nu numai financiar-economică), voință, implicare, statut social, recunoaștere în plan social, inițiativă și spirit întreprinzător, organizare (a ta și a altora), preluarea direcției, a cârmei situației în care te găsești, impunere în grup, în societate.

Context evolutiv: precizie, exprimarea de sine, optimism, generozitate, concentrare pe unul sau două scopuri (nu mai multe), capacitatea de a fi în centrul atenției, răbdare, capacitatea de a ține un secret, capacitatea de a face sinteze și de a comunica cu ceilalți.

Tendință astăzi, în polaritate „-”: autoritate, obsesie pentru control, agresivitate, formalism, superficialitate, rutină, lentoare (inerție), zgârcenie, rigiditate, intoleranță la nou, agresivitate fizică, atașamente materiale, critică excesivă, lipsă de scrupule, incapacitate de a duce scopul sau acțiunea la bun sfârșit, tendință spre bârfă, naivitate.

error: Content is protected !!