Home Numeroscop 16.2.2021 14 5 12 3

16.2.2021 14 5 12 3

0
16.2.2021 14 5 12 3
Foto: Arek Socha

Atenție la remușcări, regrete, lucruri venite din trecut. Tratează pornirea impulsivă (de la gând, emoție, până la faptă) ca pe un moment de tranziție și abține-te de la a o finaliza, fiindcă energia zilei conduce spre un puternic magnetism prin care poți face mult rău în jur. Caută să-l folosești deci pe „+”.

Astăzi e despre dezintegrare și renaștere, despre schimbare bruscă, despre renunțare la egoism și aroganță. E despe căință, altruism și căutări interioare, după ce baza (stabilitatea) ți se clatină, ca un efect al unei serii de avertismente, pe care orgoliul nu te-a lăsat să le identifici. În prim plan sunt (sau ar trebui să fie) convingerile (proprii) eronate, din cauza cărora îți distrugi echilibrul.

Cuvinte cheie:Polaritate „+”: lipsa șabloanelor mentale, inițiativă, repunere în posesie, eliberare, imobiliare, capacitate de înțelegere cu cei din jurPolaritate „-”: mândrie, ruină, conflict violent, adversitate, eșuare, forță și agresivitate, viclenie, acțiuni ilegale, perversitate, experiență dureroasă

error: Content is protected !!