Home Numeroscop 16.4.2021 16 7 14 5

16.4.2021 16 7 14 5

0
16.4.2021 16 7 14 5
Foto: alan9187

Impulsivitatea scade, dar crește agresivitatea. Este aceea din rărunchi, dublată de spiritul contradictoriu al lui 11 (vibrația globală azi).

Poți astăzi să observi la un om un detaliu definitoriu al caracterului său, pe care nu l-ai văzut sau nu ai vrut să-l vezi până acum. Detaliu ce îți va schimba percepția despre acesta. (Se poate întâmpla și viceversa.)

Poți astăzi să trăiești efectele unei împăunări, unei proslăviri, unei centrări pe jilț închipuit, care se clatină cu tot cu tine, fiindcă ai omis o componentă: cea verticală, a moralității.

Altfel, este astăzi mai multă conectare la prezent pentru mai toți cei ce citesc aceste rânduri. Este voință, este puterea de a acționa „acum”, totul într-un context care implică oameni.

Ai grijă la învățător! Și cărei voințe macro te supui! Planul conceptual este sub semnul lui 19, Soarele ce încălzește, dar care poate să și ardă.

În strânsă legătură cu ziua, accentuez:  Ferește-te de falșii profeți! Aceia care-l propagă pe Dumnezeu, care vorbesc despre El, apărători ai dreptății, ai adevărului, care susțin că te iluminează.

Să te iluminezi e un proces profund interior, nu este un buton pe care poate să apese cineva!

Gândește cu propria minte. Și-apoi voiește! Nu este suficient doar să-ți dorești!

error: Content is protected !!