Home Numeroscop 20.1.2021 8 8 4 4

20.1.2021 8 8 4 4

0
20.1.2021 8 8 4 4
Foto: Roger Mosley

Ziua aduce constante la 4 și la 8, acolo unde energia anului, la nașterea acestuia (1.1.2021), se manifestă extremist (în căsuța lui 4 – legea, și în căsuța lui 8 – aplicarea acesteia). Rămâne în manifestare extremistă întreg vectorul 3 6 9 (bunăstarea materială, „a avea”), fapt ce indică fie desprindere totală de pământ și realitate (cu capul în nori), fie împământare, înrădăcinare, capacitate de conectare la tot ceea ce trăiești. Impresia azi este că vei conduce lumea, din cauză ca 2 se uită în oglinda lui 1 și crede că se vede pe el însuși. De-aceea una dintre provocările zilei este să știi să găsești mijlocul și să-l respecți pe 4, pământul, cel pentru care legea se aplică solid și structurat, însă în timp, dar și pe 2, parteneriat, diplomație, negociere, la antipodul segregării.

În egală măsură, putem vorbi, la alt nivel, despre-o lentoare, atât în acțiune, cât și în idee și ancorarea în șabloane vechi, (ne)înțelegând că sensul duce până chiar la sacrificiu. Pentru un crez, pentru o idee (este valabil și pentru o polaritate și pentru cealaltă; întuneric și lumină).

În rest, este, în fel și chip, despre autoritate și despre aplicarea legii. Despre-un moment al plății datoriei. Și despre-o judecată, ce duce la decizii importante, la schimbare, la înnoire. Te afli în fața unui val. Te sui pe creastă sau te-nghite. Și despre asta este vorba astăzi.

(Mută informația în toate planurile și pe ambele polarități. Nimic nu este bun, nimic nu este rău. Doar este. Analizează-te pe tine și înțelege-ți capacitatea de adaptare, de înțelegere, de aplicare a lucrurilor pe care le înveți pentru îmbunătățirea calității propriei vieți. Nu căuta să impui cu forța adevărul tău, fiindcă… e doar al tău.

Despre toate acestea îți vorbesc, împreună cu OanaSandu -Antrenor NLP, mâine, joi, 21 ianuarie, ora 18.00, la webinarul „2021 – Totul al puterea a 5-a”.

Dacă ești numerolog și vrei să lucrezi într-un mod inedit cu numerele, te invit, alături de BogdanBoboUngureanu, la atelierul numerologic „Date și imagini simbol ale anului 2021 – prin numere și numerologie”. Se întâmplă marți , 26 ianuarie 2021, începând cu ora 18.30, ora României.)

error: Content is protected !!