Home Numeroscop 20.4.2021 11 2 7 7

20.4.2021 11 2 7 7

0
20.4.2021 11 2 7 7

Planul conceptual (vectorul 1 4 7 ) = 21.

E „Lumea” în tarot și este 3 în numerologia pitagoreică, vorbind, între altele, despre energia psihoemoțională, adică instrumentul prin care îți pui în practică obiectivul/credința.

Cu alte cuvinte, ești gata să-ți investești toată energia, toți banii, toate resursele (vectorul 1 2 3) pentru o cauză, pentru care chiar dispui/vrei/dictezi (4 pe vectorul 4 5 6), dar al cărei proces de implementare este unul în manifestare extremistă (vectorul 3 6 9). Totul dublat de jocul instabil al lui 3 (vectorul 1 4 7, puterea conceptuală)  cu 5 (vectorul 7 8 9, puterea legislativă și vectorul 3 5 7, înaintarea/orientarea către scop), în care cheia rămâne 11-le vectorului „combustibil” 1 2 3, contradictoriu și conflictual la nivel foarte subtil. Pe scurt, într-un procent covârșitor, nu ai controlul (deși 8-ul din planul social te-ar putea păcăli în acest sens) asupra finalizării cauzei propuse. Excepție fac cazurile în care ai integrat ideea de viață socială, familială și spirituală în planuri suprapuse, cu norme, reguli, mecanisme ce țin de responsabilități extinse, pe care le voi accentua cu altă ocazie.

Îi poți spune șantaj/abuz emoțional, îi poți spune manipulare emoțională, îi poți spune „de la suflet la suflet” sau „din adâncul inimii” ori cum vrei tu, în acest spectru se rotesc astăzi rolurile în triunghiul Victimă – Agresor – Salvator.

Ideile vin din zona lui „noi”, „să fim împreună”, „să facem laolaltă”, ascunzând însă un paradox: „ce-mi iese mie din toată această implicare/acțiune/afacere, pentru că dacă eu nu aș fi fost, nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat”, totul desprins, de fapt, din propria-ți dificultate de a-ți găsi locul în lume.

De-aici te-ntreb: „Cum vrei să îți câștigi notorietatea? Statutul social? Deci recunoașterea?”

Poți găsi astăzi un răspuns din zona lui 6 (vibrația globală a zilei 2+0+4): familie, protecție, ocrotire, armonie, instinct, înrădăcinare, genetic, mediere, tranzacție.

Una dintre capcanele în care poți pica ține de risipire în n+1 direcții, riscând să nu finalizezi nimic. Și, mai departe…cufundarea în furii, atașamente, resentimente și procese de vinovăție, nehotărâre, judecăți nefondate.

error: Content is protected !!