Home Numeroscop 22.4.2021 13 4 9 9

22.4.2021 13 4 9 9

0
22.4.2021 13 4 9 9

Calibrează-ți astăzi acțiunea cu legea! Că este ea a statului, a comunității, a instituției, a grupului și, mai cu seamă, aceea macro, a moralității, legea este jalonul zilei.

Contextele evolutive azi sunt cele ce implică responsabilități majore, transformare și trecere de la forță și control, la susținerea celorlalți. În egală măsură, cele ce implică tranzacții financiare, mediu antreprenorial, afaceri, în general.

Deși pare că orizontul îți este deschis pentru orice, că lumea-ntreagă e a ta și că orice idee (oricât de nebunească și de desprinsă de planul rațional) poate prinde contur în realitate, ziua, prin vibrația ei globală (2+2+4=8), prin vibrația ei exterioară (4) și vibrația cifrei de destin (4), se manifestă cu accentuate tendințe limitative, ce trimit la responsabilitate și asumare a deciziilor.

Pornirea este să acționezi fără să gândești. Și, în egală măsură, să operezi cu 9, cel ce, emotiv și sensibil, așteaptă cumva o rezolvare din exterior. Fixează-ți obiectivul și angajează-te cu toată ființa ta în realizarea lui.

Pentru câștiguri pe diverse planuri, caută astăzi să-ți pavezi calea cu efort și ambiție, concentrându-te, cu răbdare, pe interior, pe propriile forțe.

Cuvinte cheie astăzi pentru reușită: hotărâre, asumare, practicitate, atenție când și de ce îl folosești pe „nu”.

error: Content is protected !!