Home Numeroscop 23.4.2021 14 5 10 1

23.4.2021 14 5 10 1

0
23.4.2021 14 5 10 1

Mă opresc astăzi la a-ți spune să te scufunzi în propriile credințe, căutând atent atitudini și comportamente pe care ți le-ai însușit fără să știi și care te compun în sensul unei vieți împrumutate.

Dacă la finalul zilei vei considera că rezultatul acțiunilor tale nu este cel scontat sau se constituie chiar într-un eșec va fi pentru că ai apăsat pe accelerația unei mașini (în a cărei dotare intră calități, vulnerabilități, vise raportate necorespunzător la putință și la voință) să zicem cu o cutie automată, crezând că faci minuni cu-aceasta doar pentru așa ți-au povestit unii și alții, când pentru tine cea mai potrivită ar fi mașina ce deține cutie de viteză manuală (e valabil și invers).

Contextele în care te aduce ziua te pun în fața fix a diferenței dintre teorie și practică, dintre ce crezi că este imbatabil și rezultatul concret, adică pus în practică în propria-ți viață (unde se poate dovedi nu chiar atât de folositor și, pe alocuri, chiar inutil).

Ai grijă la cum și când încetinești mișcarea mașinii (vectorul energetic -1 2 3, dintr-o perspectivă; vectorul 1 4 7, al realizărilor concepțiilor spirituale, dintr-o alta), fiindcă vei avea nevoie să stăpânești acest capitol azi, când și dacă este nevoie să o scoți din viteză (vectorul voinței – 4 5 6) și ca o umbrelă mare, ce le cuprinde pe toate, ce anume exact te motivează. Fapt ce nu te va lăsa pradă pornirii de a te arunca cu capul înainte cu gând că ce vei face se va numi magie, fiindcă așa-ți vei pune practic semnătura pe ceea ce numim scamatorie.

Un balon de săpun ce se va sparge la finalul zilei, dacă, într-o manifestare cu polaritate „-”, vei renunța în fața provocărilor, căci nu-ți cunoști încă locul, valoarea, potențialul.

Alte manifestări în zona lui „-” a zilei: egoism, aroganță, meschinărie, avariție, intransigență, resemnare, credulitate.

error: Content is protected !!