Home Numerologie karmică 20.7.2020 13 4 9 9

20.7.2020 13 4 9 9

0
20.7.2020 13 4 9 9

De nicăieri (ai fi tentat(ă) să zici, dar vine de pe verticală azi) apar lucruri noi, neașteptate, și nu neapărat plăcute. Ferește-te astăzi să iei decizii sub influența emoțiilor, a furiei, a disperării! Să-ți amintesc Arcanul Judecata:

Arcanul XX- Judecata: este strâns legat de renaștere, reînviere, schimbare, decizii importante. Judecata spune să lăsăm trecutul în urmă definitiv. Ideea de bază a Judecății de Apoi este aceea că morții se trezesc la viață, păcatele lor sunt iertate și se duc în rai. Uităm de trecut, de păcatele pe care le-am comis și nu le putem ierta, obiceiuri proaste de care nu am scăpat sau, din contră, planurile sunt date peste cap, examenele nu vor fi trecute și o luăm de la început.

Arcanul XX arată iminența judecății, a socotelii finale, căreia i se supune toată lumea. Arcanul vorbește și despre plata datoriilor față de Divinitate. Semnifică, de asemenea, și o maladie, un litigiu, o vrajbă, lucruri neașteptate și surprize.

Judecata semnifică o răfuială – cu sine însuși și cu ceilalți. Este timpul să te gândești la faptele tale, la ce-a fost bine și ce-a fost rău.

Poate semnifica teste și examene la școală – liceu, facultate, sau la școala vieții.

Poate însemna și o cruce de drum, când nu știi în ce direcție este mai bine să te îndrepți. Este momentul să alegi ceva, ținând cont că ce este mai bine nu este întordeauna și cel mai ușor.

Cartea arată că adevărul iese la suprafață și se ridică spre lumină. Trezire, eliberare, rezolvare, sarcină de îndeplinit, acceptare, înviere vs. Evaluare, examen, penalizare,pedeapsă, condamnare, cenzură, eliberare condiționată. Decizii importante, schimbare, înnoire, rezultatul acțiunilor de până acum.

Programul karmic a lui 20: Este un portal deschis către acțiuni care vor fi catalogate ca acțiuni împortiva neamului. Trădarea tradiției, a obiceiurilor,a pământului strămoșesc, tendința de a ceda teritorii, acțiuni de trădare de neam, inclusiv acțiuni ale românilor împotriva românilor. Punerea cunoașterii în slujba altor neamuri. În categoria acestor trădări intră și relațiile în afara căsătoriei cu un reprezentant al altor nații, trecerea la o altă cultură ori religie și chiar întoarcerea împotriva culturii și tradiției în care omul s-a născut, abandonarea neamului, a părinților, surorilor.

Omul are de înțeles tradiția strămoșească, puterea neamului în care te-ai născut, cultura și obiceiurile. Trebuie să devină apărător al rodului său strămoșesc, al tradițiilor și al culturii neamului său. Misiune dublată de destinul zilei, 4!

error: Content is protected !!