Home Numerologie karmică 1.4.2020 9 9 7 7

1.4.2020 9 9 7 7

0
1.4.2020 9 9 7 7

Începe astăzi să te schimbi, folosidu-te de ceea ce ai trăit și experimentat și conștient(ă) că astăzi repede intră în trecut, iar mâine îi ia locul ”cât ai zice pește”.

E un prezent stăpânit de agresivitate. Deschizi televizorul: ”A mai murit un bărbat”, ”S-a mai infectat un medic”…. ieși pe stradă: mașini de poliție cu semnale vizuale pornite, soldați cu arma la piept însoțind polițiștii, sirene, declarații, controale….prietenii: ”Eu, dacă iau, nu fac față”…părinții:”Ai auzit ce-au zis la televizor?”…E un prezent ce te apasă fiindcă îl lași!

Mută-ți gândurile în altă parte, găsește-ți activități multiple și nu te mai lăsa tras în capcana materiei! Astăzi e 1 într-o lună 4 – structuri statale, legi, organe de poliție, chiar breasla-ntreagă a medicilor, sisteme dure în general, ce acționează toate ca un corp, la directiva unui ”creier”. Îți spun de-acum să ai de grijă luna aceasta la zilele de 4, 8, 16, 22, mai mult, poate, decât la celelalte, căci România e un 8. Nu sunt de neglijat nici zilele cu abundență-n 2, cel ce-l compune, 2×2, pe 4. Luna aceasta este plină de 2, de 4, de 6 și de 8. Este capricioasa fată (2), femeia muncitoare (4), femeia stăpână pe sexualitatea ei (6), femeia puternică (8). Dar toate…cer…și cer…și cer. Apoi te-mprăștie pe orizontală, în lumea efemeră, cea pe care azi o vezi și mâine nu mai e. Nu te lăsa vrăjit(ă) de sirene! Rămâi de veghe! Evenimente complicate te-așteaptă luna aceasta, dar nu neapărat și negative (îți amintești că tu ești cel/cea ce dai polaritatea + sau -). Valabil și pentru soarta României. Karmic vorbind, avem o Mare Preoteasă (Arcanul II): mister, secrete, înțelepciune păzită vs. ascundere de informații, trufie, încăpățânare, împiedicarea progresului, un Împărat (Arcanul IV): autoritate, stabilitate, decret, conducere vs. irascibilitate, nerăbdare, aroganță, intoleranță, capriciu, Îndrăgostiții (Arcanul VI), cu veșnica dilemă: ”Eu, ce trebuie să aleg?”: iubire, aprecierea realizărilor, admirație, căsătorie vs. separare, divorț, răceală, dispreț, indiferență, și Forța, într-un sistem taro-numerologic, ori Justiția, în altul (Arcanul VIII), dar amândouă din aceeași scenă a piesei de teatru în care azi jucăm: Forța – curaj, siguranță, autoritate morală, control al emoțiilor vs. confuzie totală, frică, îndoială, emotivitate, a fi propriul inamic; și Justiția: aplicarea legii, justiție, echitate, decizii solide și corecte vs. probleme cu legea, manipulări legale, favoritism, părtinire, reglare de conturi.

8-ul ce guvernează țara e marea încercare în calea spre un alt nivel – superior, iar luna aceasta, a 4-a, din plin vom simți totul, pentru că 4 este cifra materiei dense, a corpului, a pământului.

Astăzi ai 1, vibrație interioară, ai 4, vibrație exterioară și ai un 4 cosmic (2020), dar ai și instrumentul 7, cu care-l ai de cucerit pe 9. Toate sunt cifre biblice! Caută sensuri, cercetează, interiorizează informația, nu mai dormi și nu mai înghiți nemestecat!

Aleg să mă opresc astăzi aici, cu un accent pe informație (1)! Păzește-ți cetatea, controlând fiecare gând ce-ți bate la poartă.

(Mulțumiri lui Anatol Basarab, a cărui conferință ”Virușii emoționali”, ținută online marți, 31 martie 2020, a inspirat acest text.)

error: Content is protected !!