Home Webinar 2021 – Totul la puterea a 5a

2021 – Totul la puterea a 5a

0
2021 – Totul la puterea a 5a

„Nu noi suntem în lume, ci lumea e înăuntrul nostru.”

Venim după un an în care ușa spre lumea exterioară s-a închis, rămânând deschisă doar cea către propria lume, cea interioară. 2020 ne-a forțat să privim în noi, la lumea care se află acolo, testându-ne pe toate planurile: emoțional, fizic, mental. Ne-a antrenat pentru ce va urma.

2021 și-a deschis de curând poarta, invitându-ne să pășim. Cum va fi acest an? Ce vrem de la el? Spre ce ne îndreptăm?

Cum vom ajunge acolo? Și…mai ales, de ce? Sunt doar câteva dintre întrebările care-și vor găsi o bază de răspuns la webinarul din 21 ianuarie.

Vino alături de noi pentru a:

*vorbi despre trinitatea puterii a 5 – a a lui 2021 (ce înseamnă din punct de vedere numerologic și cum ne influențează aceasta în plan personal, comunitar și social)

*fixa obiectivele. Atunci când stabilim un obiectiv și-l așternem pe hârtie devenim mai conștienți de ceea ce avem, de ceea ce vrem și ce traseu parcurgem pentru a ajunge de la o stare prezenta, la una dorită. Când nu știm ce vrem, se vor găsi oameni care să ne pună la lucru pentru a-i ajuta să-și atingă propriile lor obiective.

*identifica și activa resursele de care avem nevoie pe parcursul acestei călătorii, pentru a ajunge acolo unde ne-am propus.

Contribuția ta, dacă ești la prima participare:150 RON.

Contribuția ta, dacă ai mai participat la webinariile noastre:120 RON

Înscrieri și detalii la:

office.oanasandu@gmail.com

numeroviva@yahoo.com

Telefon: 0720 328 012

Te așteptăm cu bucurie!
Oana Sandu
Roxana Iorgulescu Bandrabur

error: Content is protected !!