Home Numeroscop 29.5.2021 21 3 17 8

29.5.2021 21 3 17 8

0
29.5.2021 21 3 17 8
Foto: Gerd Altmann

Cauza astăzi: forță, ban, spirit materialist; ambiții în scopul realizărilor de anvergură.

Țintești astăzi aspecte/proiecte ce țin de vizibilitate, de poziție socială, de recunoaștere din partea lumii.

Una dintre dificultățile jocului constă astăzi în gestionarea cifrelor 2 și 9, care, dincolo de alegere (2) și soluție (9), te aduc în situații ce au ca temă principală stăpânirea emoțiilor. Totul, dublat de supraîncărcare pe vectorul energetic 1 2 3, adică impulsivitate, dorința excesivă de a străluci, de a te evidenția din mulțime.

Sentimentele, cuvintele, bioenergiile sunt cheie astăzi, așa că ai grijă cu ce emoție rămâi în buclă și ce palier al vocabularului folosești. Planul conștient (vectorul 2 5 8) stă astăzi sub semnul lui 21, Arcanul XXI: Lumea, adică împlinire – planul profund interior, dar și îndeplinire – achitarea de sarcini, de datorii (8) prin ducerea unui proiect până la capăt. Ce-ți mai pot spune astăzi este să fii atent(ă) la propria-ți îndoială, caci ea, 2-ul, sparge decada planului conceptual 1 4 7 în două. Și-ajungi la 5 (sub semnul căruia e astăzi chiar voința), punctul pe care-l poți numi și liberul arbitru, cel care are libertatea de-a alege. Însă ea, libertatea, se subordonează valorilor morale – 4, astăzi în manifestare extremistă, așa că fii atent(ă) și la acest capitol.

„Facere, trecere și renaștere” este triada pe care ți-o propun din nou spre conștientizare în ziua cu destin 3, dar și cu alte elemente sub același semn, în sens de…timpul nu-i o fugă, ci doar o repetare la nesfârșit a ceea ce este asemănător cu ceea ce l-a precedat.

Așa că, dacă vrei un alt tipar de viață, asigură-te (prin gând, emoție și faptă) că cele mai frumoase și mai bune percepții ale tale se repetă. Căci viitorul se construiește astăzi.

error: Content is protected !!