Home Numeroscop 3.1.2021 9 9 3 3

3.1.2021 9 9 3 3

0
3.1.2021 9 9 3 3
Foto: Arek Socha

Alchimistul propriei vieți

Informația și transformarea ei. În ce scop? Poate să îți scapi pielea, poate să îl protejezi pe celălalt, poate pentru un mărunt câștig, poate pentru că vrei să-l cucerești (nu doar în sens amoros), poate ca să îți hrănești orgoliile, poate pentru că tu crezi într-o lume mai bună (în concordanță cu scopurile tale, adică), poate…,poate… Ca să te aduc în actualitate, se cheamă fake news. Nu doar la televizor, ci și în spațiul tău privat, în care după ce înghiți nemestecat ideile unei filosofii nu contenești să o propagi, strigând în gura mare că „ăsta-i adevărul!”. Da, poate este. Și dacă este așa, e doar o frântură dintr-un întreg de 360 de grade. Ce te invit astăzi să faci este să te gândești adânc. Să vezi dacă nu ești cumva parte a unei propagande, la care ai aderat de bună voie și fără să gândești, pe care nu ți-ai asumat-o, dar care te-a-nrolat în lupta ce nu-ți aparține! (Caută și găsește răspunsuri în planuri multiple ale vieții, nu doar în tema zilei, împrăștiată -3, la pătrat).

Calea astăzi e 9: trecerea la un alt nivel de înțelegere și de cunoaștere prin solitudine și prin prudență, prin detașare de zona vizibilă, pe care o vezi/crezi sigură (dar este atât de strâmtă în raport cu Universul), materială a vieții.

Tendința, pe polaritate „-”, este să te pierzi în diverse direcții/acțiuni/decizii/vorbe inutile/corupție/nerăbdare, când, dimpotrivă, ce te-ar ajuta ar fi discreția, chiar austeritatea (în raport cu sine), analiza fină/adâncă a….informației! Nu este prima oară când îți scriu, chiar de îți pare că ești pe-o cale a luminii, verifică de la cine vine lumina! Fiindcă este lumina și este și …cealaltă lumină.

Astăzi îți e mai dificilă conectarea la prezent (e-o stare…de parcă te înghite trecutul), așa că, pentru exersare, ia tot ce știi (mai ales la nivel de filosofie/simbolistică/ metodologie în general) și verifică din 3 surse – diferite, concrete, palpabile, care servesc ca mecanisme ale acestei lumi! Căci de-asta te găsești aici și nu în alt univers! Este un exercițiu valabil nu doar pentru astăzi, ci pentru fiecare clipă a vieții, când este important să-ți amintești să îți răspunzi la (pe cât de simplă, pe-atât de complexă) întrebarea: „de ce?”.

error: Content is protected !!