Home Numeroscop 2.1.2021 8 8 4 4

2.1.2021 8 8 4 4

0
2.1.2021 8 8 4 4
Foto: Peggy und Marco Lachmann-Anke

Nu greșelile te limitează, ci fricile!

Astăzi e, între altele, despre devotament și responsabilitate. E despre cum consideri să îi ajuți pe alții… făcându-i dependenți de tine (mută această informațiile în diverse sisteme. De pildă, om sau stat). Fără să înțelegi că fiecare are legea lui și-un scop al lui, cu lecții proprii și asumări. Cu suferință, boli și pierderi (de orice natură), cenușa propriei renașteri.

Rigiditatea „milosteniei” are consecințe pentru mulți greu de suportat. Așa că dacă îți dorești să fii erou, asumă-ți prețul de la început. Să nu te plângi ulterior că nimeni nu te-apreciază.

De fapt, când invadezi viața cuiva se cheamă că tu ești cel/cea dependent(ă), că te hrănești cu oportunitatea pe care acea persoană ți-o oferă, fără de știrea sa, desigur, așa că nu pretinde slavă. Te-agăți asemenea acelor plante care se cațără pe gazdă ca să ajungă la lumină. Însă lumina-ți este exterioară și, oare, în ce măsură te-ajută la iluminare?

Distingem astăzi un profund caracter material, cu atașamente de tot ce se găsește pe orizontală, în plan concret, palpabil, vizibil cu ochiul liber.

Altfel, ziua este depre curaj, capacitatea de a învinge forța brută, forță morală, control asupra propriilor acțiuni, inginerii financiare.

Pe polaritate „-”: delăsare, înșelăciune, fraudă, exagerare, pumni în masă, obsesia controlului.

error: Content is protected !!