Home Numeroscop 5.5.2021 15 6 5 5

5.5.2021 15 6 5 5

0
5.5.2021 15 6 5 5
Foto: Patricia Román

Ziua aduce cu sine un flux puternic de informații intuitive sau de analiză a unor situații dificile din viață, ceea ce te poate face să sari dintr-o realitate în alta, fără a prinde chiar de veste. Sunt suprapuneri de „cum am fost” și „cum sunt”, „cum am gândit și acționat” și „cum mă raportez acum la situații similare”, „aș acționa la fel cum acționează cel de lângă mine sau aș face cu totul diferit”, dar sunt și impulsuri pe care nu ți le poți explica. Sunt informații cifrate la nivel celular și intuitiv ce pot ieși astăzi la suprafață, ghidându-te să faci lucruri pe care fie nu ți le mai dorești repetate (de pildă, reluarea unor dependențe), fie habar n-aveai că ai nevoie să le faci.

Tendința astăzi este să intri în fel de fel de situații dintr-o maximă curiozitate, din dorința nestăvilită de a schimba ceva, orice, în viață, de a sparge barierele, limitele, de a descoperi noi căi și modalități prin care să-ți trăiești viața.

Aș putea spune că, într-o polaritate, ziua poate aduce cu una dintre cele mai mari aventuri ale vieții (de la călătorii, la joc pe bursă) , într-o altă polaritate, contextele te pot pune în fața unor neprețuite lecții, luate în colectivitate. Astfel…multe poți înțelege astăzi.

(Atenție! Și dacă sunt dureroase, tot neprețuite sunt!)

Imboldul este reușita pe forțe proprii. Însă nu te lăsa prins(ă) limitativ în această paradigmă, fiindcă este vorba despre acel individualism, despre care ți-am mai vorbit, manifestat în echipă, de pildă într-un cor sau în corpul de balet. Să-ți știi valoarea este una, să-ți înțelegi rolul în echipă, așișderea, pe când să fii autosuficient(ă) este cu totul altceva și astăzi ești taxat(ă) pentru un astfel de comportament.

Îți conturez polaritatea „-” ca să fii treaz(ă), să știi de ce să te ferești: indecizie, necooperare, egocentrism, superficialitate, impulsivitate, vedetism, manipulare, sarcasm, fățărnicie, profit de pe urma altora, eschivare.

Nu te certa astăzi cu nimeni! Sentimentele de vinovăție te pot perturba mai mult decât în alte zile. Caută deci să te armonizezi cu toți (oamenii) și cu toate (legile naturii)!

error: Content is protected !!