Home Numeroscop 4.5.2021 14 5 6 6

4.5.2021 14 5 6 6

0
4.5.2021 14 5 6 6
Foto: DomenicBlair

Astăzi este una dintre puținele zile ale acestui an în care impulsivitatea trece din sfera energetică (cea pe care nu o controlezi) într-una vizibilă, cea a voinței.  Deci nu te arunci cu capul înainte fără să cunoști, dar te avânți într-o acțiune pentru că vrei… să demonstrezi că tu deții controlul ori să schimbi contextul „plictisitor” în care te găsești. Îți exprimi voința acum și aici, urmărind un rezultat concret, palpabil, cât se poate de vizibil.

Poate fi și o consecință a faptului că ai renunțat cândva în fața unui anume tip de obstacol, iar astăzi roata te aduce din nou în situația de a-l rezolva. Cum? Analizând temeinic abordarea/abordările anterioare și schimbând măcar un detaliu (deci nu repeta întocmai ce ai mai făcut în încercarea de a găsi o soluție).

Voința (vectorul 4, sănătatea trupească, 5, intuiția și logica, 6, înclinațiile către muncă fizică și măiestrie) este sub semnul lui 3 – aplică voința întru (auto)cunoaștere!

Ce ne mai spune 3? Să nu-ți împrăștii voința aplicând-o în cauze pierdute din start și să te concentrezi pe răbdare! Vrei repede, dar asta nu este o cale constructivă, într-o zi a cărei vibrație globală (4+5) este 9: devotament față de un scop superior, dar și față de ceilalți!

Atenție la abuzul de forță, incapacitatea de a ierta, lipsa măsurii. Dar și la superficialitate și modalitatea de exprimare a libertății. Învață să iei critica într-un sens constructiv. Altfel, tendința va fi să-i strivești pe cei pe care îi consideri potrivnici.

error: Content is protected !!