Home Numeroscop 7.4.2021 16 7 2 2

7.4.2021 16 7 2 2

0
7.4.2021 16 7 2 2

Toată luna aprilie ai staționare zilnică pe câte o temă, văzută, analizată, trăită pe multiple paliere de înțelegere a vieții. Mai simplu spus, vibrația interioară a zilei, astăzi 7, este egală cu vibrația destinului zilei. E parcă un fragment de film derulat ciclic și în reluare, ca să ai timp pentru observație și-apoi pentru decizie: alta decât ai luat până acum, dacă intenționezi să schimbi ceva în viață.

Vibrația exterioară 4 ne-aduce, pentru 30 de zile, în tabloul (auto)displinei, al performanțelor, al rezultatelor concrete pe care comunitatea/societatea le-așteaptă de la noi. Și-ar fi în beneficiul tuturor să profităm de 4, căci el e o constantă – în această lună, aprilie – pe linia voinței noastre.

Deci vrem ceva? E de cerut cu voce tare. Dublând cu acțiunea individuală întru structuralitate, durabilitate, chiar supra/viețuire.

Dar…știm ce vrem? E o-ntrebare ce-și așteaptă răspunsul….

Cheia zilei este 2 – diplomație, negociere, mediere, emoție, femeie, apă, magnetic, bază, mamă, mișcare, energie.

În polaritate „-”, contradiție, conflictualitate, emotivitate excesivă până la dezechilibru, caracter influențabil, pasivitate, lene, nesupunere, nesiguranță, ezitare, agresivitate, depresie, anxietate.

Multe din contextele zilei te vor aduce față în față cu ideea de lider. Se întâmplă pentru a fundamenta încrederea în forțe proprii. Nu te sui în barca lui 1 fără să știi, întâi de toate, s-asculți, să urmezi și să susții!

error: Content is protected !!