Home Numeroscop 9.4.2021 18 9 0 0

9.4.2021 18 9 0 0

0
9.4.2021 18 9 0 0

Cum a fost ziua până acum? Aparent cu rutină, pritocind parcă aceleași lucruri în sens de…altă întrebuințare. La alt nivel înțelegere, de raportare și de aplicare. O înțelegi din 9, dar și ultimele două cifre operative, 0 0 – lipsa unor jaloane care să te ghideze. Un fel de…test (de-aceea azi ți-a fost pe alocuri greu în tot ce-ai întreprins) al Universului în care-ai fost lăsat/ă să-ți construiești propriul matrix. E-o realitate iluzorie în continuare? Sau este planul tău pentru această viață? Ești o resursă sau ești sursă? Dacă-mi vei spune că întrebările-s prea grele, insist să-ți spun: Nu înceta să-ncerci să îți răspunzi!

E-o zi de 9. Nou născut. „Bebelușii sunt întruchiparea sănătății și a stării de bine. Fiecare celulă a corpului lor mustește de viață. Ei văd lumea ca un loc al nesfârșitelor descoperiri. Fiecare zi, dacă nu chiar fiecare clipă, este ca o lume nouă. Starea lor robustă de bine nu depinde de faptul că s-au născut binedispuși. Mai degrabă, creierele le sunt în permanent în mișcare, remodelându-se pe măsură ce lumea se extinde. Astăzi, lumea e nouă, indiferent că ești sau nu bebeluș, dacă se extinde față de ceea ce ai trăit ieri(…)

Integrarea biților de date brute în imagini ale realității constituie un proces care coboară până la nivel celular, pentru că orice face creierul este comunicat restului corpului. Literalmente, când te simți deprimat, ai o idee genială sau crezi că te afli în pericol, celulele ți se alătură. Din perspectivă tehnică, aici funcționează un circuit de feedback care integrează mintea, corpul și lumea exterioară într-un singur proces. Datele intrate din afară stimulează sistemul nervos. Ia naștere o reacție. Raportul privind această reacție este trimis la toate celulele, care, la rândul lor, spun ceea ce cred despre asta.

Bebelușii sunt mașini de feedback perfecte. Putem învăța de la cei ce înseamnă să-ți integrezi propria realitate cu un succes mai mare. Nu trebuie decât să facem în mod conștient ceea ce natura a proiectat în creierul bebelușilor.” (Deepak Chopra & Rudolf E.Tanzi)

PS: Pe Deepak Chopra îl poți urmări, în perioada 21- 27 aprilie, la Flow Summit 2021. Împreună cu alți 44 de speakeri, influenți autori și vorbitori din domeniul spiritualității, dezvoltării personale, vindecării, motivației și succesului.

Deja îți poți rezerva locul gratuit pentru întreaga călătorie, cu valoroase informații pentru creșterea ta personală comprimate în doar 7 zile, accesând link-ul:

error: Content is protected !!