Home Numeroscop 7.7.2021 19 10 5 5

7.7.2021 19 10 5 5

0
7.7.2021 19  10 5 5
Foto: John Hain

Idei, noi viziuni (revelații) asupra proiectelor (inclusiv asupra vieții) în care te găsești sau pe care urmează să le începi.

Calitatea rațiunii tale, capacitatea de a te orienta către un scop, fiind chei cu care poți deschide noile orizonturi propuse.

Cauza primară astăzi ține de 5 – capacitatea de sinteză (a tuturor sistemelor cu care interacționezi, de la cele văzute până la cele mai subtile), principiile și legile interioare, moralitatea proprie, imaginea de sine. În alte planuri, 5 – oameni, sexul opus mai ales; ficat, sistem imunitar, piele; foc; diversitate, joc (chiar și de dragul jocului).

Contextele evolutive sunt astăzi cele în care îți exersezi dinamismul, curiozitatea, logica, spiritul întreprinzător, viziunea deschisă asupra vieții, temperarea impulsivității printr-o abordare mai practică a lucrurilor, adaptabilitatea la situații de risc. Toate, în sens de dezvoltare a spiritului de observație și de analiză și de înțelegere a vieții interioare și a importanței laturii spirituale în viață.

Alte cuvinte cheie ale zilei: subjugarea altora prin forță, nesupunere, răzmeriță, ceartă, strălucire deșartă, luptă (mai ales cu propiii demoni) câștigată cu greu, curaj în fața necunoscutului.

Cultivă-ți încrederea în propriile forțe! Și caută perspectiva întregului. Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură!

error: Content is protected !!