Home Numeroscop 8.7.2021 20 2 4 4

8.7.2021 20 2 4 4

0
8.7.2021 20 2 4 4
Foto: Gordon Johnson

Ai grijă astăzi la respectarea raportului de forțe! Măsoară-ți bine puterile și nu intra în conflicte doar de dragul de a te face auzit(ă). Caută să nu alergi după confirmări exterioare, căci nu acestea-ți vor aduce pacea, ci capacitatea de a găsi în tine forța de-a asculta și de-a primi ceea ce ți se înfățișează ca pe o reflexie a ta… în propria-ți oglindă.

De altfel contextul evolutiv al zilei ține de 6 (obținut din 15): pacifism, mediere, negociere, win-win, familie, cuib, armonie. Amintește-ți acest lucru în pragul pornirii de a isca o discuție contradictorie. E multă inflexibilitate astăzi și-o mai vizibilă luptă între adevăr și minciună. Miza fiind, desigur, să știi să le deosebești.  

Rezistența la nou este una dintre tendințe astăzi. Dacă însă vei persista în ideea de a nu vedea mai mult decât ceea ce ai, ceea ce faci sau ceea ce ești (semnând astfel refuzul pentru noi orizonturi de cunoaștere), astăzi este posibilă și-un oarecare tip de zguduire, de ca și cum, forțat (dar știi că-i doar o consecință a propriilor alegeri), viața te scoate la tablă (ba chiar și la examen), punându-te să rezolvi – în fața clasei – exerciții și probleme. În ce sens te poți duce?

  1. În sens de acceptare, de sarcină îndeplinită, de vindecare (înțelegând că veșnica raportare la trecut te ține captiv(ă) chiar în (propria-ți) minciună, pentru că refuzi să vezi de-a lungul procesului evolutiv, în care oamenii (și tu, în egală măsură) pot învăța și pot deveni mai buni);
  2. În sens de (auto)pedeapsă, victimizare, condamnare, persistență în obiceiuri proaste, în legături vechi și toxice, fugă de sine.

Acționează (cu multă răbdare) în așa fel încât să nu ai după aceea regrete!

error: Content is protected !!