Tiroida

0
Tiroida

”Dacă analizăm omul în activitatea de zi cu zi, nu putem dezavua, cu siguranță, măreața împletire dintre fizicul și sfera sa emoțională.(…) Chakra a V-a este anexată glandei tiroide, cea care este responsabilă cu coordonarea a tot ce se produce în dimensiunea spațiu-timp. De aceea, orice eveniment legat de o comunicare greșită în această dimensiune va provoca desigur o tulburare a întregului sistem de apărare, repercusiuni asupra sistemului nervos periferic, afectând zonele de competență specifice, pentru orice emoție care nu este administrată perfect. (…)

Orice situație de tensiune și de stres sunt receptate de cele 5 simțuri și transportate sistemului nervos central, care, după ce a elaborat problema, informează cu ajutorul componentei hormonale, ficatul, care, la rândul său, va infroma întreg organismul de cele întâmplate, fapt care, dacă nu este rezolvat, va provoca mai devreme sau mai târziu o manifestare în plan fizic.(…)

Virusurile, conform anumitor fizicieni, dar și conform părerii mele modeste, nu sunt altceva decât fragmente ale unor elice din ADN, care așteaptă să se integreze, îmbinându-se cu elicea unei alte molecule (un fel de joc ”de cuplu”). Aceste fragmente rătăcite de ADN se pot activa prin intermediul unui sistem de informare electromagnetic, transformându-se, așadar, în virusuri. Sitemul limfatic, inclusiv timusul, dar mai ales ganglionii limfatici regionali, sunt influențați de acest număr” – 9, cale și destin al zilei. (Emilio  De Tata)

Fii mai atent(ă) la ce și cum respiri, la ce și cum bei, la ce și cum mănânci, la ce tipuri de exerciții fizice și câte faci! Fii mai atent(ă) la ce și cum simți și la gândurile cărora le dai formă prin cuvânt!