Home Numeroscop 10.6.2021 12 3 10 1

10.6.2021 12 3 10 1

0
10.6.2021 12 3 10 1
Foto: Nika Akin

Noi începuturi, noi idei, noi inițiative (chiar în afaceri), acțiuni în care sunt implicați mai mult băbații, vinderea unor idei, schimbare favorabilă a contextului în care te găsești.

În polaritate „-”, astăzi: împrejurări schimbătoare, nerăbdare, cădere în dizgrație, pierderea scopului, sacrificiu, suferință, te bazezi strict pe forțele proprii, te-arunci cu capul înainte.

Caută azi cu predilecție să îți analizezi concepțiile. Și să le schimbi, calibrându-le la noile vremuri, noile cerințe, noile puteri. A merge împotriva curentului presupune, într-o proporție covârșitoare, că nu vei ajunge la mal. Ia afirmația spre demontare a principiilor cărora le ești sclav(ă) și care te țin practic prizonier(ă) în propria viață. Exemplu: „Eu nu fac asta deoarece contravine propriilor mele principii”. Nu crezi c-ar fi mai constructiv să-ncerci și altceva? Să vezi cum e și dintr-o altă perspectivă?

Reconsideră ideea că odată plecat(ă) pe un drum presupune să mergi până la capăt, indiferent de provocări. Perspectiva este parțial corectă, fiindcă, îți amintesc, pentru a ajunge la destinație ai nenumărate căi. Dacă o ușă ți-e trântită în nas nu înseamnă că trebuie să renunți la scopul propus, dar nici că trebuie să bați la ușa aceea până la epuizare. Schimbă deci calea, schimbându-te pe tine (1), în gând și în caracter, conștient(ă) de legea cauzalității, sub a cărei vizibilă materializare se găsește și ziua de astăzi. Adică astăzi vei înțelege mai repede, prin tot ceea ce vei trăi, că un anume fapt sau altul își au originea într-o manifestare a ta (pe polaritate „+” sau „-”) anterioară.

Dacă te găsești într-un impas, acceptă-l, mărturisește-l și, de bună voie, dă drumul unui…ceva, pentru a lăsa loc liber unui…alt-ceva.

error: Content is protected !!