Home Numeroscop 9.6.2021 20 2 2 2

9.6.2021 20 2 2 2

0
9.6.2021 20 2 2 2
Foto: Tumisu

Emoție, impulsivitate, repezeală, judecată, frici, dualitate, conflicte, procese interioare conștientizate. Femeie, apă, centripet, magnetic, bază, lună, alegere.

Ai aici câteva cuvinte cheie ale zilei, în care mijloc de verificare și de autocontrol este cuvântul rostit! Mare atenție la cum vorbești, când vorbești, dacă trebuie să vorbești și ce anume ai de spus.

Ia informația (3) și du-o la puterea a 2-a (9). Adică întoarce-o pe-o parte și pe cealaltă, exact ca pe o monedă: față-verso, pentru a vedea și cele mai ascunse sensuri. Asta te va feri de capcana tumultului emoțional care, în polaritate „-”, îți va aduce suferință, aceasta însă după ce îi va fi rănit pe ceilalți.

Este vorba astăzi despre cooperare și muncă în echipă. Despre susținere și toleranță. Despre înțelegerea propriei individualități pentru a ieși de sub umbrela dependenței de părerea unuia sau a altuia, abordare care, la rându-i, te-ntoarce-n suferință, în incapacitatea de a te diferenția în mod corect față de ceilalți (adică în raport cu propriile tale calități – reale, nu imaginare) și de a-ți trăi propria viață.

Contextele evolutive astăzi sunt cele în care, oricât de greu ți se va părea, înveți să fii generos(oasă), conciliant(ă), să-ți asumi răspunderea, să eviți situațiile conflictuale, să-ți gestionezi afectivitatea, să eviți atașamentele.

În polaritate „-”: încăpățânare, slăbiciune, depresie, indecizie, renunțare în fața greutăților, contradicție, trădare, credulitate, dezordine, sentimente de vinovăție, furie, resentimente, exces de energie (și nedirecționată constructiv), neîncredere în propriile puteri, cedare în fața influențelor din exterior, cercetarea paiului din ochiul altuia.

error: Content is protected !!