Home Numeroscop 12.6.2021 14 5 12 3

12.6.2021 14 5 12 3

0
12.6.2021 14 5 12 3
Foto: Devanath

Între idei fixe și experiențe de (mare) risc. Este oscilația zilei ce vrea de la tine flexibilitate, mobilitate, adaptabilitate, dinamism, curiozitate, logică, spirit întreprinzător, creativitate, dezvoltarea RAțiunii, punându-te în context evolutiv de testare a discernământului,  ce presupune, în egală măsură, reflecție,  studiu, învățături ascunse/secrete/nevăzute până acum, capacitate de asimilare și de finalizare.

Sunt compromisuri în viață pe care este bine să le conștientizezi, să îți găsești răspunsuri și din alte perspective, nu doar din cea în care „eu știu cel mai bine”.

În manifestare extremistă astăzi (adică ori la maximum, ori deloc) sunt gradul de elaborare a instinctelor și adaptabilitatea la medii fizice noi (aceasta neînsemnând doar locul geografic, ci și contexte  psiho-sociale, politice, economice noi), simțul datoriei, al responsabilității și conștiința apartenenței la o familie, comunitate, la un neam, etc, precum și calitatea rațiunii, cu tot ceea ce reprezintă aceasta, capacitatea de a raționa procesele vieții, succesul la nivel social.

Altfel, pe polaritate „-” astăzi: autodistrugere, dependențe, pasiunea căutărilor de natură fizică: bani, sexualitate, atașamente, lipsa conștiinței, acțiune la impuls, vinovății, regrete că, „de fapt, n-am vrut să acționez așa”.

Stăpânește provocărie și evită monotonia!

error: Content is protected !!