Home Numeroscop 13.6.2021 15 6 13 4

13.6.2021 15 6 13 4

0
13.6.2021 15 6 13 4
Foto: Gerd Altmann

Mergi mai departe fără să te uiți înapoi!

Oscilezi astăzi între „stop, nu vreau, nu mai pot, nu-mi mai trebuie, totul e inutil, nu, nu, nu” și pornirea de a experimenta, de a-ți hrăni curiozitatea și de a face nefăcute (adică lucruri care, de fel, nu intră în aria ta de preocupări și nici chiar de concepții.)

Despre renaștere am putea vorbi mult și fără să putem cuprinde în cele câteva rânduri de numeroscop. Punctez, însă, câteva elemente care să-ți folosească în călătoria zilei, toate în sens de-a înțelege că ar fi bine să te desprinzi de trecut (o mare provocare astăzi) și să primești cu brațele deschise noul.

Din sensurile lui „a renaște”, rețin, în strânsă legătură cu această zi, sensurile: „A-și recâștiga forțele morale, vitalitatea; a (se) redresa, a (se) reface; A-și înnoi concepțiile; A-și recâștiga puterea economică sau politică, dobândind o nouă dezvoltare.”

Renașterea implică o transformare. Da, „mare lucru”, o să-mi spui, după ce zilnic îți vorbesc despre cum ai de atins în fiecare clipă varianta ta mai bună. Dar ceea ce se întâmplă astăzi poate fi mult mai mult – o transformare radicală.

Poți realiza că durerea pe care o porți te ține pe loc, că pentru a evolua este nevoie să înveți să renunți, că a venit momentul să îți desparți drumul de al altcuiva, că dorința de a controla îți aduce suferință, că, pur și simplu, ai nevoie de o schimbare, oricât de mică, în viață.

Ziua este un pas în acest proces, căci, deși renașterea implică un profund sens spiritual (la care poți ajunge după ce vei fi învățat să-ți gestionezi instinctele, să-ți domini pohtele și componenta fizică/materială a ta și a lumii în care te găsești), destinația ei te-aduce mai degrabă în tabloul experimentărilor de tot felul, cu iz de excese din cele mai diverse paliere ale vieții.

Ce ai de înțeles astăzi este că e important SĂ FACI. Orice care te scoate din rutină. Dacă va fi greșit, asta nu ai cum să știi dinainte (condiția fiind să nu repeți greșeli pe care le-ai mai făcut cândva. De altfel, e vorba azi de un accentuat proces de autoevaluare și autoanaliză, în sens de învățare din lecțiile trecutului). Adică…și greșeala dacă este nouă, tot întru evoluție va fi.

Deci lasă orgoliul, nu îți fie frică și manifestă inițiativă! Și, pentru asta, pune-ți toată creativitatea la încercare!

error: Content is protected !!