Home Numeroscop 14.6.2021 16 7 14 5

14.6.2021 16 7 14 5

0
14.6.2021 16 7 14 5
Foto: mohamed Hassan

Vibrația interioară a zilei, 5 (1+4) aduce cu sine confortul de a te putea gândi la „cum ar fi dacă aș schimba”, „parcă aș vrea să ies din contextul în care mă găsesc”, „fac asta pentru că vreau să simt că trăiesc”, etc. Toate, duse chiar la cote de exuberanță, care nu te mai lasă să-ți vezi…frâna! Ce anume te trage înapoi? Ce te ține captiv(ă) în anumite concepții? De ce nu reusești să vezi „libertatea” din mai multe unghiuri? De ce nu îți dai seama că la baza suferinței tale stă perspectiva „ce, eu nu merit asta?”.

Dialogul interior este favorizat astăzi de vibrația globală (zi+lună) 11, adică 2, pe care special ți-o afișez ca 11, semn al unei manifestări ezitante, conflictuale și contradictorii, exprimată mult mai subtil decât în cazul lui 2. Ce vreau să spun este că poți trece fără să observi peste neîmpliniri interioare, evitând (sau considerând chiar că nu este cazul)  dialogul interior, cel care astăzi este o cheie cu care poți opera în tot ce-nseamnă lăcomie – sete de cunoaștere, de trăiri, de bani, de putere, de emoție, etc.

Atenția ți se concentrează azi în planul prezent în care îți manifești puternic voința. Ai grijă, însă, să nu arunci cu pietre în tot ce e trecut și amintește-ți că nu tot ce este vechi stă în calea transformării, schimbării, reconstrucției tale. De fapt, pentru că așa ne și arată vibrația destinului azi, mai înțelept e să identifici ce mentalități/credințe învechite te stăpânesc încă și-ți obturează înaintarea spre senin.

Este o zi tumultuoasă, dinamică, explozivă chiar, în care pe un taler al balanței este apa (femeie, emoție), iar pe celălalt e focul (bărbat, psihic). Care pe care stinge/evaporă/clocotește? Asta depinde de capacitatea ta de a găsi o cale de mijloc.

Fii cu băgare de seamă la tot ce înseamnă prieteni și prietenii, în particular și la oameni, în general. Caută să fii diplomat(ă), să unești, deci să nu rănești!

error: Content is protected !!